En travel dag for NBC, mandag. På samme dag som serien plukket opp Save Me til serie valgte kanalen og slå til med to fornyelser til. Nå har komiseriene Animal Practice, 1600 Penn og New Normal blitt plukket opp til serie. Sammen med thrillerdramaet Revolution.

NBC starter tidlig og før programlanseringen senere denne måneden med offentliggjøringen av tv-piloter kanalen plukker opp til serie. Fra før av har kanalen plukket komedien Go On med Friends-stjernen Matthew Perry i hovedrollen.

Både Go On, New Normal og Save Me antas å få premiere like etter at sendingene fra Sommer-OL er over. Det forventes at pilotene 1600 Penn og Guys With Kids også vil bli plukket opp. De to mulige seriene er komiserier. Allerede er også dramaserien Hannibal plukket opp til serie av NBC, for å ha en ubestemt premiere på NBC neste sesong. TVNorge har allerede sikret seg rettighetene til serien her i Norge.

Kanalen virker også å slå til neste sesong med to runder av seersuksessen The Voice, fremfor bare en runde som kanalen har kjørt siden den startet på kanalen i 2011.

 

Annonse

Revolution

TV-prosjektet vi først skrev om i 2011 som en pilot i utvikling er et thrillerdrama med elementer av overnaturlighet som nå blir serie.

Serien er et samarbeid mellom J.J. Abrams (Lost/Alias/Fringe m.fl.) og Eric Kripke som er kjent for å ha skapt tv-serien Supernatural. Kripke er den som også har skrevet seriens pilot, altså den første episoden av serien.

Bryan Burk er også med som produsent, og har jobbet med flere J.J. Abrams-produksjoner som filmen Star Trek (2008), og serier som Alias og Person of Interest. Seriens pilot som ble filmet i Atlanta ble regissert av Iron Man-regissøren og skuespiller Jon Faverau som blir også får tittel som produsent på serien.

I hovedrollen har Twilight-skuespilleren Billy Burke rollen som Miles. Med i sentrale biroller er Once Upon A Time og Breaking Bad-skuespilleren Giancarlo Esposito og David Lyons, hovedrolleinnehaveren av NBC-serien The Cape. Ringer og Rescue Me-skuespillerinnen Andrea Roth, The Good Wife-skuespilleren Tim Guinee og JD Pardo (Twilight) er også med i roller på serien.

Serien følger en gruppe mennesker som strever med å overleve og gjenforenes med sine kjære i et post-apokalyptisk amerikansk landskap. Verden er full av tomme byer, lokale milits går rundt og heroiske frihetskjempere kjemper videre. Hvor hvert enkelt stykke teknologi – datamaskiner, fly, biler, telefoner, selv lys – har på mystisk vist mørklagt…for alltid.

Vi følger hovedpersonen Miles Matheson (Billy Burke), en ressursfull mann med en mørk og vanskelig fortid. Med seg i sin gruppe har han personer som Capt. Neville (Esposito), en tøff eldre mann med egenskapene til en militærsoldat. Marinesoldaten Bass (David Lyons), og en lege (Anna Lise Phillips) med flere.

Miles sin familie dukker også opp i serien. Nevøen og jegeren Danny (Graham Rogers), moren til Danny, Rachel (Andrea Roth), den krigerske datteren Charlie (Tracy Spiradakos) og hans bror Ben (Tim Guinee).

Serien forventes å ha premiere i slutten av september eller etterfølgende uker. Dette i forbindelse med en tidlig fornyelse i forkant av programlanseringen på mandag neste uke.

New Normal

Ryan Murphy som er av de ansvarlige for serier som Glee og American Horror Story er ansvarlig for komiserien sammen med Glee og Chuck-produsenten Allison Adler. Piloten ble regissert av Murphy selv.

Andrew Rannells som er kjent for Broadway-musikalen The Book of Mormon har en av hovedrollene i New Normal. Sammen med også Justin Bartha som er kjent for The Hangover-filmene, og skotske Georgia King fra filmen Jane Eyre. Ellen Barkin fra filmer som Ocean’s Thirteen har også en av birollene.

Komiserien beskrives som en hjertevarmende komedie om en blandet familie av et homofilt par,  Bryan (Rannells) og David (Bartha), og surrogat-moren Goldie (King) som bærer deres barn. Vi blir også kjent med moren til Goldie (Barkin) som beskrives som sprudlende.

 

Animal Practice

Komiserien rundt en veterinær er den første tv-produksjon for produsentene Brian Gatewood og Alessandro Tanaka fra filmen The Sitter. 

Seriens første episode ble regissert av Anthony og Joe Russo som har regissert første episodene og flere andre episoder av komiseriene Happy Endings og Community, hvor de også er produsenter.

I hovedrollen har Weeds-skuespilleren Justin Kirk rollen. Kirk er allikevel med i den kommende sesongen av Weeds, som ser ut til å bli seriens siste. Med i Animal Practice er også Tyler Labine (Invasion/Reaper), MADtv-veteranen Bobby Lee og irske skuespillerinnen Amy Huberman. Matt Walsh fra Veep dukker også opp i en gjesterolle på serien.

Komiserien er sentrert rundt den House-aktige veterinæren George Coleman som elsker dyr, men som oftest hater deres eiere og spesielt den nye kvinnen som driver dyreklinikken der han jobber.

 

1600 Penn

Book of Mormon-forfatteren og skuespiller Josh Gad ansvarlig for komiserien sammen med Barack Obamas tale-forfatter Jon Lovett og Modern Family-regissøren Jason Winer.  

1600 Penn ser ut mer lovende ut enn de andre nye komiseriene til NBC i år, med allerede en solid støtte fra kanalen tidlig. Etter Sarah Silverman-piloten Susan 313 ikke ser ut til å få så mye støtte fra kanalen ser ikke mye av kanalens komiserier noe spesielt lovende ut i den formen av de allerede gode komiseriene 30 Rock, Parks And Recreations og Community kanalen allerede har. Men tiden vil vise.

I serien spiller Bill Pullman USA sin sittende presidenten. Med i birollene er også Martha MacIsaac (Superbad), Josh Gad selv, Jenna Elfman (Dharma & Greg) med også The Descendants-stjerneskuddet Amara Miller i rollen som den yngste datteren til presidenten.

Serien er satt rundt den dysfunksjonelle familien til Gilchrist, USA sin sittende president i Det hvite hus på 1600 Pennsylvania Avenue. Serien starter med at Skip (Gad) som er en familiens eldste sønn, og familiens sorte får som lager trøbbel kommer tilbake. Med dette blir han ikke bare familiens største ansvar, men også det limet som holder familien samlet.

 

Forvent også de første klippene av seriene neste uke under programlanseringen til NBC, der hvor kanalen presenterer programmet for kommende sesongen. De er først ute av nettverkskanalene til å legge frem sine nye tv-konsepter som kommer tv-skjermen under uken som kalles Upfronts, som er kanalene sine programlanseringer. Fox, CBS, ABC og The CW vil også annonsere sine nye serier og programmer neste uke. Flere tidlig annonseringer av nye serier kan dukke i forveien av dette denne uken. Vi vil dekke dette videre de neste dagene, også rundt seriene fra før på disse kanalene og deres fremtid.

Annonse
Abonner
Varsle om
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer