Lost-skuespillerinnen Maggie Grace dukker opp i sesong 6 av Californication. Og kan også bety at hun får hovedrollen i en mulig spinoff av serien. 

Maggie Grace kjent som Shannon i tv-serien Lost er skuespillerinnen som er satt til å spille Faith i den kommende sesongen av Californication. Faith skal dukke opp i 9 av de 12 episodene denne sesongen. Faith møter på Hank Moody (David Duchovny) og deres vennskap blir til noe mer.

Produsenten av Californication, Tom Kapinos står for prosjektet om en kvinnelig karakter som er av groupie-type. Hun blir introdusert i neste sesongen av serien på Showtime som har premiere januar 2o13. Hvorvidt karakteren skal få sin egen serie vil bli vurdert på bakgrun av mottagelsen hun vil få.

Den sjette sesongen vil introdusere Faith. Hun er en kvinne i midten av 20-årene som blir beskrevet som et resultat av hva som skjer når en uskyldig katolsk skolejente blir introdusert for «ondskapen» til rock & roll og ender opp med å bli forelsket i både musikken og mennene som lager musikken. Bakgrunnen til karakteren er også flere år med forskjellige band og musikere på veien, hvor hun blir sett på som en muse av noen elite-artister. Selv om hun riktignok har en forkjærlighet for dop, rock og sex er hun allikevel delvis religiøs.

Grace er også kjent for å spille datteren til Liam Neeson sin karakter i filmen Taken. Etter dette har hun også endt opp med roller i de to siste Twilight-filmene og den kommende filmen Lockout med Guy Pearce.

Grace vil også dukke opp i den nye serien The Following med Kevin Bacon og James Purefoy i hovedrollene neste år. Hun har en gjesterolle i flere episoder av den kommende serien.
Californication regnes med å være tilbake med en ny sesong i januar 2013, med en ny sesong på 12 episoder.

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here