Kabelkanalen Syfy har hatt sitt beste kvartal noensinne målt i seertall og på en pressekonferanse i går resenterte kanalen deres ambisiøse planer for fremtiden. Dette omfatter hele  28 egenproduksjoner og premieren av Defiance – en visjonær opplevelse som vil knytte sammen tv og MMO (massiv multiplayer Online) gaming for første gang.

 

Syfy-president Dave Howe var stolt over å kunne presentere deres mest ambisiøse utviklingsplan noensinne. En plan som blant annet inkluderer  utviklingen av hele seks nye reality-serier: School Spirits, Paranormal Highway, Collection Intervention, Viral Video Showdown, Ghost Mine og Hot Set.

Syfy utvider også veksten på flere plattformer. De har blant annet inngått samarbeid med Hasbro for å utvikle det første sosiale online-spillet basert på den legendariske G.I. Joe franchisen. G.I. Joe: Special Ops utgitt av Syfy Games vil ha sin debut på Facebook, Syfygames.com og andre plattformer over hele verden i juni.

Defiance – tv-serie møter MMO.

Jaime Murray og Julie Benz med roller i 'Definance'

Defiance beskrives som et banebrytende underholdingsfenomen og vil ha premiere i 2013. Det har tatt nesten fire år å utvikle serien og dette blir første gangen en tv-serie og et MMO-spill samarbeider om å skape en interaktiv og episk historie.

Serien og MMO-spillet er planlagt lansert samtidig. Defiance har Grant Bowler, Julie Benz, Stephanie Leonidas, Tony Curran, Jaime Murray, Fionnula Flanagan, Mia Kirshner og Oscar-nominerte Graham Greene i rollene.

Handlingen er satt i nær fremtid og vi blir presentert for en totalt transformert jord som nå huser overlevende etter en universell krig. De overlevende blir tvunget til å leve sammen og de strever med å få bygd opp et samfunn blant alle ødeleggelsene.

Dramatikken fra serien og action fra spillet skal leve sammen i et enkelt univers hvor fortellingene på hver plattform vil påvirke hverandre og til sammen danner en historie.

Annonse

Defiance regisseres av Scott Stewart (Legion, Priest) og er skrevet/produsert av Rockne O’Bannon (Farscape), Kevin Murphy (Desperate Housewives, Caprica, Hellcats) og Michael Taylor (Battlestar Galactica). Kevin Murphy skal være seriesjef. Defiance er produsert av Universal Cable Productions.

 

Serier under utvikling

Syfy offentliggjorde også informasjon om andre originale serier de har under utvikling som kan finne veien til skjermen på sikt. Her er en kort oppsummering av disse.

Rewind

Rewind handler om et team bestående av militære feltagenter og sivile vitenskapsmenn som må bruke utestet teknologi for å reise tilbake i tid for å forandre hendelser slik at fremtiden endres. Detet for å unngå et fatalt terroristangrep.

Shane McRae har rollen som Sean Knox som tidligere har jobbet i Special Forces og har rangen som sjef i feltet i denne spesielle divisjonen fra Homeland Security. I piloten spiller også  Jennifer Ferrin, Academy Award nominerte Keisha Castle-Hughes (Whale Rider), Robbie Jones og Keon Mohajeri. D

Jack Bender (Lost, Alphas) har regien i piloten som er skrevet av Justin Marks (Street Fighter: The Legend of Chun-Li). Han vil være sjefsprodusent sammen med Tom Spezialy, Gail Berman, Lloyd Braun og Gene Stein.  BermanBraun og Universal Cable Productions står for produksjonen.

 

The Adjustment Bureau

Denne dramaserien er basert på filmen med samme navn som hadde Matt Damon i hovedrollen. Her møter vi en form for beskyttende engler i agentform som jobber for å holde verden i balanse i henhold til The Plan – et slags manus for hvordan hendelser skal utspille seg. De skaper alt fra flyhavari til kaffesøl for å sikre at visse mennesker skal styres mot deres riktige skjebne. Men det er en ting de ikke har tatt høyde for: Fri vilje.

Serien er skrevet av Todd Slavkin & Darren Swimmer (Melrose Place, Smallville). Sjefsprodusenter er George Nolfi (The Adjustment Bureau, The Bourne Ultimatum), MRC, Slavkin ogSwimmer. Produsert av Universal Cable Productions.

 

High Moon

Denne serien er basert på romanen The Lotus Caves av John Christopher. Denne fantasifulle, ute-av-denne-verden serien utforsker en verden hvor landene på jorden har etablert kolonnier for å mine månens ressurser. Når en ny livsform oppdages så utløser det kaos når ulike fraksjoner kjemper om å avsløre deres hemmeligheter.

Seriesjeft: Bryan Fuller (Hannibal, Pushing Daisies). Med-produsent: Jim Danger Gray (Pushing Daisies). Manus: Bryan Fuller og Jim Danger Gray.

 

Untitled Booster Gold Project

Denne serien baserer seg på den bestselgende DC Entertainment tegneserien Booster Gold. Vi får presentert historien til en avdanket atlet fra fremtiden som reiser tilbake til nåtiden i håp om å bli tidens beste superhelt. Men i stedet for å jage kriminelle så blir hans største prioritet å skaffe seg berømmelse og penger. Booster Gold oppdager at det å være en helt krever mer enn bareet vinnende smil.

Manus: Andrew Kreisberg (Arrow, Warehouse 13). Sjefsprodusenter: Greg Berlanti (Green Lantern, Arrow) og Andrew Kreisberg. Produsenter: Greg Berlanti Productions i samarbeid med Warner Horizon Television.

 

Grave Sight

Basert på en bokserie fra den bestselgende forfatteren bak True Blood-serien, Charlaine Harris. I denne serien følger vi Harper Connelly – en ung kvinne med en unik evne. Etter å ha blitt truffet av lynet som tenåring så kan Harper nå sanse lokasjonen og de siste minnene hos døde mennesker. Hun går i kompaniskap med sin beskyttende stebror, Tolliver Lang, for å prøve å finne en savnet jente. Dette avslører et nettverk av løgner og mord på kryss og tvers av en liten by i the Ozarks.

Manus: Kam Miller (Law and Order: SVU). Produsert av Universal Cable Productions.

 

Seeing Things

Denne baserer seg på tegneserien Grey Legion fra Platinum Studios. Etter at en politimann blir drept på voldelig vis, så vender han tilbake som et spøkelse for å løse sin siste sak. Men den eneste personen som kan hjelpe han er en sosialt ubekvem mann som oppdager for første gang at det han tror er hallusinasjoner ikke er det likevel.

Manus: David Slack (Person of Interest, Lie To Me) og Gabrielle Stanton (Haven, The Vampire Diaries). Sjefsprodusenter: David Slack, Robert Cort og Scott Mitchell Rosenberg. Produsert av Fox Television Studios.

 

Defender

I kjølvannet av en intergalaktisk krig mellom mennesker og trans-mennesker, så blir stjerneskipet Defender med et mannskap bestående av en blanding av tidligere fiender, sendt ut på noe som ser ut til å være et humanitært oppdrag. Det viser seg å bli en kamp for livet og for universet som helhet.

Sjefsprodusent/manus: Robert Hewitt Wolfe (Alphas). Produsert av Universal Cable Productions.

 

The Family

I flere generasjoner har en familie av romvesener gjemt seg blant mennesker og har brukt sin avanserte intelligens til å skape seg et liv etter hvert som familien vokste. Men når familie-patriarken som holdt fred mellom ulike fraksjoner dør, så begynner det å murre til krig innad i familein når enkelte medlemmer ønsker å avsløre sin identitet ovenfor menneskeheten.

Manus: Dan Harris (Superman Returns, X2). Sjefsprodusenter: Neal Moritz (21 Jump Street, Total Recall), Mark Verheiden (Falling Skies, Battlestar Galactica). Produsert av Sony Pictures TV.

Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer