Breaking Bad sin siste sesong deles opp i to deler ifølge Mr. Heisenberg han selv, Bryan Cranston. 

Til Entertaiment Weekly sier Bryan Cranston kjent som Walter White på den Emmy-vinnende dramaserien at seriens siste sesong deles opp i 2 deler. Den kommende sesongen av Breaking Bad er på 16 episoder, fordelingen blir på 8 episoder i de to delene. Sesong 5 skal ifølge skuespillerne starte med å bli sendt fra juli i år.

Cranston sier også at de skal først filme de første 8 episodene fra de startet innspillingen av sesong 5 nå nylig. Etter dette tar produksjonen en pause på fire måneder før produksjonen starter igjen for de siste 8 episodene som forventes å bli sendt også neste år, trolig noe etter både The Walking Dead og Mad Men har sendt sine sesonger ferdig på AMC i 2013.

Med oppdelingen av sesongen vil dette også gjøre Breaking Bad mer åpen for 2 mulige prisutdeling-sesonger. Serien har vært en storfavoritt under Emmy Awards. Hovedskuespiller Bryan Cranston har vunnet hele 3 Emmy-priser for sine prestasjoner på serien i 3 sammenhengende år. I tillegg har serien blitt nominert, og vunnet en del andre priser som Aaron Paul i 2010 for hans rolle på serien som Jesse Pinkman.

Annonse

Som Cranston sier vil sesong 5 plukke opp mye av bitene som ble igjen etter seriens fjerde sesong hvor Gus møtte sin ende. Vi vil også se hvordan ondskap påvirker Walt, og hvordan dette sender han.

Sesong 5 skal introdusere blant annet en ny kvinnelig og viktig karakter. Hun beskrives som en sprø, men smart forretningskvinne og mor som gjennomgår lite problemfrie tider. TVLine nevner at produsentene leter etter en Amy Ryan/Jodi Foster-type skuespiller til å spille rollen som blir en ny hovedkarakter i seriens siste sesong.

 

 

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here