Masseflukt fra ‘The Walking Dead’ (aprilspøk)

Problemene vil ingen ende ta for The Walking Dead – nå mister serien sine store stjerner. Bilder fra innspilling avslører det meste. 

Innspilling av sesong 3 startet for to uker siden, og nå har ganske så avslørende bilder lekket ut på verdensveven. Fire av seriens faste karakterer er transformert til vandrende døde, i det som skal være en sjokkerende åpningssekvens til den kommende sesongen – som først blir å finne på skjermen til høsten.

Annonse

 

Lojalitet til en sparket seriesjef

Sarah Wayne-Callis er en av flere som melder overgang til Darabonts nye serie.

Det hele startet med at serieansvarlig Frank Darabont forlot settet i protest midt under produksjonen av sesong 2, etter intense budsjett-krangler. Behandlingen av Darabont ble ikke tatt godt i mot av seriens skuespillere, flere av dem takket ja til serien nettopp grunnet Darabonts lidenskapelige engasjement for prosjektet. Nå ser det ut som om AMC benytter anledningen til det som må være en av de mest sjokkerende sesongåpningene i amerikansk TV-historie.

Rick (Andrew Lincoln), Lori (Sarah Wayne-Callies) og Glenn (Steven Yeun) ender alle opp som zombier. I tillegg ryktes det at Andrea (Laurie Holden) også forlater serien, men det er usikkert hvordan det hele foregår for hennes vedkommende. Skuespillerinnen er gravid og det ryktes at for hennes del er det snakk om en pause.

Selv om bildene er hentet fra første episode, vil i hvert fall Andrew Lincoln og Sarah Wayne Callies være med i sesongens seks første episoder. Vi blir dermed trolig vitne til et blikk inn i fremtiden i første episode, med mindre det er planer å la dem vandre rundt som et forelsket zombie-par i halve sesongen…

 

Usikkerhet rundt fan-favoritt Norman Reedus

Det som er knyttet stort mysterium rund er Daryl (Norman Reedus). Han ser virkelig ut som en zombie i flere lekkede bilder, men han vil være med i alle sesongens episoder – i følge Deadline.com. Han bærer tydelig på sin velkjente bue i samtlige bilder, i et av dem brukes den også – som tyder på at det er snakk om en forkledning. Med mindre vi får noen super-zombies (la oss for guds skyld ikke håpe det).

Sammen med Michael T. Weiss, som for de fleste er kjent fra klassikeren The Pretender, vil han ventelig ha en fremtredende rolle. Sistnevnte ble klar for serien rett før innspilling av sesongpremieren startet – og vil spille en veteran fra Irak-krigen.

 

Hvem blir den nye protagonisten?

At Andrew Lincoln (Rick) forsvinner ut av serien gjør at den skiller seg mye fra tegneserien – som hovedsakelig handler om Ricks utvikling i den dystropiske settingen. At hvem som helst rundt han kan dø er ingen overraskelse, men at han forsvinner ut var nærmest utenkelig. I følge serieskaperen Robert Kirkman blir nå mye av fokuset å se sønnens oppvekst, hvor han nå også har mistet foreldrene.

Tapet av skuespilleren er uansett et klart tegn på at ingenting er som det bør være på settet. I følge Deadline.com tilbød AMC han mye penger for å fortsette, men det skal bare ha økt konflikten siden de nektet Frank Darabont det samme.

Det forklarer i det minste hvordan AMC har tenkt å få plass til alle de nye fjesene som er klare for serien. Danai Gurira og David Morrissey er to andre, som i tillegg til nevnte Michael T. Weiss, blir sentrale skuespillere i kommende sesong.

Hva Andrew Lincoln vil bruke tiden på er ukjent, mens Sarah Wayne Callies og Steven Yeun begge er klar for L.A. Noir, den nye TV-serien til Frank Darabont. Vi blir vel ikke forundret om også Lincoln dukker opp der.

Imens får vi fordøye denne nyheten. Det positive i det hele blir at det blir mer plass til Norman, men dette minner mer og mer om en stor farse som overgår selv såpedramaet på gården til Hershel…

SERIEÅRET 2022

Annonse

Relevante nyheter

Populære strømmetjenester: