Ryktene som startet i forrige uke på Deadline.com har vist seg å være sanne. Joel Kinnaman er valgt ut til å spille RoboCop i den kommende nyversjonen.

En liten filmnyhet relatert til AMC-serien The Killing (US) dukket opp i dag. Svenske Joel Kinnaman skal dukke opp som RoboCop/Alex J. Murphy i den kommende remaken av filmen ifra 1987. Skuespilleren har også dukket opp i Denzel Washington/Ryan Reynolds-filmen Safe House, og den amerikanske remaken av The Girl With The Dragon Tatoo fra David Fincher.

Prosjektet fra MGM blir en stor inngangsbillett for Kinnaman og flere av de involverte å gjøre det stort i det amerikanske filmmarkedet, om filmen blir noe form for suksess. Den kommende filmen blir regissert av brasilianske José Padilha som har gjort suksess med de to filmene i filmserien Elite Sqaud.

Tidligere har Darren Aronofsky vært planlagt å regissere filmen, men forlot den til fordel for X-Men filmen The Wolverine (som han senere også forlot). Dette blir den første store filmen fra MGM etter en rekke økonomiske problemer de siste årene.

Annonse

 

 

 

 

 

 

 

 

Filmserien, som startet sin levetid i 1987 med Peter Weller (Dexter) i hovedrollen, førte til to oppfølgere. Den siste uten Peter Weller, hvor Rescue Me-skuespilleren Robert John Burke inntok hovedrollen.

I tillegg til filmene fulgte også en tv-serie som varte i 22-episoder i 1994 for kanadiske CTV, og en mini-serie i 2001 for kanadiske kanalen Space. Også to animerte tv-serier, og en rekke andre produkter som videospill og tegneserier ble til.
The Killing (US) som sendes på TV2 i Norge er tilbake på AMC 1.april med en ny sesong.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here