Nye uke, flere spoilers! Denne gang med nytt fra Grey’s Anatomy, Once Upon A Time, Awake, Smash, Bones, Gossip Girl, Happy Endings, Supernatural, The Big Bang Theory og mange flere!

 

Grey’s Anatomy

Flere av seriens originale og faste skuespillere har kontrakter som går ut etter inneværende sesong. Forhandlinger for sesong 9 er i full gang, men enn så lenge er ingenting avgjort. Hvordan planlegger serieskaper Shonda Rhimes resten av sesongen, når denne usikkerheten henger over serien?

Rhimes har funnet en smart måte å avslutte sesongen som gjør at dørene står åpne til å gå i mange ulike retninger, uavhengig av utfallet av forhandlingene. I en kommende episode vil vi se at mange av karakterene gjør sitt beste for å imponere når potensielle nye arbeidsgivere stikker innom sykehuset. På den måten kan serieskaperne enkelt forklare eventuelle fravære neste sesong.

Ingen Heigl | Shonda Rhimes har også bekreftet at det ikke blir noe gjensyn med Katherine Heigl sin tidligere karakter Izzie. Heigl har den siste tiden flere ganger offentlig uttalt at hun gjerne kommer tilbake til serien. Rhimes bekrefter at de er på track med de historiene de har planlagt og at Izzie ikke er en del av disse. De er ikke interessert i å endre på det nå, uttalte hun til TV Guide Magazine. Hun la til at det likevel var hyggelig å høre at Heigl satte pris på serien.

Annonse

Meredith og Derek i krangel | I neste episode av Grey’s Anatomy så havner det lykkelige paret i en skikkelig krangel. Bakgrunnen er at Derke har satt Meredith på en nevrologsak uten å fortelle henne om det, og det etter at hun tydelig har sagt at hun er usikker på om hun vil tilbake til nevrologien.

 

Once Upon A Time

Jennifer Morrison som spiller Emma fortalte TVLine at seerne ikke trenger å forvente at karakteren hennes vil begynne å tro på Henry sin teori om at innbyggerne i Storybrooke er eventyrfigurer fanget i nåtiden, med det første. Men hun vil begynne å mistenke at noe er på ferde, men hun er bare ikke så sikker på hva det er.

Nå som David sin Kathryn har sporløst forsvunnet, så hjelper det ikke en romanse mellom David og Mary Margaret nevneverdig på vei. Det gir David dårlig samvittighet og han føler at hennes forsvinning er hans feil. Og selv om hennes forsvinningsnummer vil bli oppklart innen kort tid, så er det enda flere hindringer i veien for paret.

Vi har heller ikke sett det siste av Sidney Glass og Sheriff Graham. Mannen i speilet har en historie som belyses i en kommende episode denne sesongen. Og selv om Sheriff Graham er død i vår verden, så lever jegeren i beste velgående i eventyrverden.

Før vi kommer til finalen så vil det også være ganske klart hvem den mystiske nykommeren August er. Og vi kan også glede oss til at årsaken til den onde dronningens intense hat for Snow White vil bli avslørt innen sesongslutt.

Og ja, vi vil også få referanser til Den Lille Havfruen. Men da må vi smøre oss med tålmodighet til sesong 2. Da kan vi også forvente å se igjen Dronningens “frenemy” Maleficent. Selv om serien offisielt ikke er fornyet enda, så regnes det som sikkert at den kommer tilbake neste sesong.

Smash

I skrivende stund så er det så godt som isfront mellom Ivy og Karen i NBC-serien Smash. Vil de noen gang bli venner?
Vi kan nok ikke forvente at dette vil skje innen kort tid. Men det er en historie i vente som vil gjøre at Ivy (Megan Hilty) og Karen (Katharine McPhee) danner et slags bånd som muligens kan lede til et tentativt vennskap. De vil da også fremføre et nummer sammen.

Awake

Forrige uke var det premiere på serien Awake med Jason Isaacs i hovedrollen som politiettforskeren som etter en ulykke lever livet sitt i to verdener. I den ene realiteten overlevde kona hans, mens sønnen døde. I den andre realiteten overlevde sønnen og ikke kona. Begge liv føles like ekte og han klarer ikke å skjelne hvilke som er ekte og hva som er en drøm. I begge realitetene har han samtaler med psykologer som begge prøver å overbevise han om at deres verden er den ekte.

Hvilken av disse versjonene som er den ekte vil ikke bli avslørt denne sesongen, begge realitetene vil fortsette å hjelpe Michael Britten å løse sakene han jobber med på begge sider.

Jason Isaacs beskriver det slik:

«If something happens in one world that leads him to something in the other world, it’s because he might have noticed that thing in his first world without realizing it. And sometimes we do something even more controversial that hopefully will make people wonder if there is magic going on.»

 

Happy Endings

 

I sesongfinalen av Happy Endings vil Brian Austin Green (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) ha en gjesterolle. Han dukker opp som en gjest i Penny sin homofile venn Derrick (Stephen Guarino) sitt bryllup. Selv om karakteren hans ikke er i den beste fysiske tilstanden, så vil det likevel fly gnister mellom han og Penny.

I tillegg kan vi nevne at Dave vil bli hjemsøkt av en tidligere flørt når hans aller første “rebound” etter at Alex forlot han ved alteret dukker opp igjen. Dette vil lede til en skikkelig konfrontasjon ettersom deres rull i sengehalmen ikke endte på en god måte.

 

Vampire Diaries

Cassidy Freeman (Smallville) vil dukke opp i The Vampire Diaries. I tillegg kan vi se frem til en skikkelig tvist når det gjelder Meredith.

Freeman blir først og se i en flashback-scene i episoden “1912” som vises 15.mars. Hun spiller vampyren Sage som også er en bokser. Dette tilbakeblikket forteller oss hvordan Damon ble den badboy-en han er i dag. I samme episode vil vi også stifte bekjentskap med Samantha Gilbert (Lindsey R. Garrett) som en fjern slektning av Elena.

I episoden 22.mars så vil Sage møte opp igjen med hennes gamle venn Damon et århundre senere. At en vakker venn og potensiell gammel flamme gjør sin entre i Mystic Falls faller ikke i god jord for Rebekah. Og hun blir neppe mer fornøyd når hun oppdager at de to planlegger å finne ut hva hun planlegger…

Elena sine foreldre | Vi vil også møte Elena sine foreldre før sesongen er over. Eller rettere sagt, hennes adoptivforeldre og Jeremy sine virkelige foreldre. Antagelig så vil vi se Grayson og Miranda Gilberg i en form for flashback. Som du kanskje husker så tok Elena sin virkelige far John (David Anders) med kjæresten Isobel til broren Grayson (som var lege) for å få hjelp til fødselen. Miranda og Grayson adopterte umiddelbart lille Elena. Vi har så langt sett dem på bilder, men castingen er i full gang.

 

The Big Bang Theory

I fem år har The Big Bang Theory forsøkt å få Star Trek-legenden Leonard Nimoy til å stille opp i en gjesterolle. Nå er det klart at sci-fi ikonet vil låne ut stemmen sin til CBS-komedien.

Nimoy har mer eller mindre trukket seg tilbake fra skuespiller-yrket og har derfor vært vanskelig å få overtalt. Det er ingen hemmelighet at Sheldon (Jim Parsons) er et ihuga fan av Nimoy, og spesielt rollen hans som Mr. Spock. Da ideen om å la stemmen til Nimoy hjemsøke Sheldon dukket opp, så var veien til en avtale mye kortere enn om de hadde ønsket Nimoy selv på skjermen.

Bones

Bones er tilbake med nye episoder fra mandag 2.april. Her er en kort promo som viser at fødselen er i gang

Bones er forfatter av flere krimbøker basert på seg selv og karakterene rundt seg og en av disse skal nå filmatiseres. Bones og Booth møter dermed vedkommende som skal spille dem i episoden med navn “The Suit on the Set”. I rollen som “Dr. Kathy Reichs” finner vi Ashley Jones (The Bold and the Beautiful) og som “spesialagent Andy Lister” Jordan Belfi (Entourage).

 

Castle

I episoden som vises 19.mars og har fått tittelen A Night of Dance, så har Adam Harrington, som for tiden er å se som en av fedrene i The CW-serien The Secret Circle, en gjesterolle. Han skal spille verten for en Skal Vi Danse-aktig konkurranse.

Firefly-reunion i Castle

Beckett og Castle etterforsker mordet på en deltaker på settet.

 

Supernatural

I skrivende stund så er serieskaperne på jakt etter en kvinnelig eller mannlig asiatisk tenåring (de har ikke bestemt seg for kjønn enda) som skal spille en brilliant perfeksjonist som får verden plutselig snudd på hodet når han/hun blir en eller annen form for profet. Karakteren vil dukke opp i sesongens tre siste episoder.

 

Gossip Girl

Det har vært mye Blair/Chuck/Dan fokus i det siste. Hva så med Serena? Etter signende så har hun et nytt prosjekt på gang, nemlig sin nyoppdagede kusine Lola. Serena vil ta en «Clueless» og prøve å transformere henne til Upper East Side sin nye «It-jente».

Og vi kommer ikke helt utenom Dan og Blair. Nå som de omsider har funnet sammen, så indikerer promo for neste episode (vises ikke før i april) at deres første omgang i sengehalmen ikke levde helt opp til forventningene. Men dette skal ikke bety at paret er dødsdømt. De vil prøve igjen.

 

The Simpson’s Game of Thrones Style

Jeg må bare ta med denne fantastiske introen til The Simpson’s basert på Game of Thrones introen.

SASO – SesongAvslutningenes Spoiler-Oversikt

Utover våren vil vi følge opp denne listen med teasere over hvilke tvister vi kan forvente oss i seriene som har sesongfinale før sommeren.  Alle punkter merket [SPOILER ALERT] vil avsløres utover våren. Det er selvsagt fritt frem til å bruke kommentarfeltet til å spekulere i hvilke karakterer og serier som er aktuelle.

Enkelte punkter har et lite + – tegn foran seg. Disse har ekstra informasjon og hint som avdekkes om du klikker på det.

Det er ingen endringer her siden forrige uke, men tar den med likevel som en reminder 🙂

 

Antall bekreftede bryllup: Minst 3

1. Mike og Molly/Mike & Molly
2. Jules og Grayson/Cougar Town
3. [SPOILER ALERT]

 

Antall mulige bryllup: Minst 2

1. Lemon og George/Hart of Dixie
2. Wolowitz og Bernadette/The Big Bang Theory

 

Antall bryllupspartnere avslørt via flash forward:  Mist 1

1. Barney og [SPOILER ALERT]/How I Met Your Mother

 

Antall par som har sex for første gang: Minst 1

[toggle_simple title=»1. SPOILER ALERT» width=»Width of toggle box»] Dette er et par som mange fans ønsker at skal bli sammen og som nå faktisk vil ha sex for første gang.

Hintene er som følger:

  • Duoen er å finne i en serie som går på ABC, Fox eller The CW.
  • Dette er absolutt IKKE en drømmesekvens.
  • Fans av paret vil bli fornøyd
  • Noen vil kanskje mumle i skjegget om at dette var for tidlig å føre dem sammen. Noen vil kanskje påstå at man hopper over litt for mange steg for at det skal bli ordentlig tilfredsstillende.
  • Selve akten vil finne sted i en episode som vises i mai.

[/toggle_simple]

 

Antall sjokkerende graviditeter: Minst 1

1. [SPOILER ALERT]

 

Antall babyer som blir født og/eller adoptert: Minst 1

1. Lily og Marshall/How I Met Your Mother
2. [SPOILER ALERT]

 

Antall par som slår opp/skiller seg: Minst 3

1. [SPOILER ALERT]
2. [SPOILER ALERT]
3. [SPOILER ALERT]

 

Antall dødsfall: Minst 6

1. NCIS: LA
2. Community
3. [SPOILER ALERT]
4. [SPOILER ALERT]
5. [SPOILER ALERT]
6. [SPOILER ALERT]

 

Antall karakterer som uteksamineres: Minst 11

1. Rachel/Glee
2. Finn/Glee
3. Kurt/Glee
4. Mercedes/Glee
5. Puck/Glee*
6. Quinn/Glee
7. Mike/Glee
8. Santana/Glee
9. Brittany/Glee*
10. Sam/Glee
11. Haley/Modern Family
* med mindre de må gå om igjen ett år… 🙂

 

Antall mulige dødsfall: Minst 4

1. [SPOILER ALERT]
2. [SPOILER ALERT]
3. [SPOILER ALERT]
4. [SPOILER ALERT]

 

Antall som gjenoppstår og/eller har store tilbakekomster: Minst 2

1. [SPOILER ALERT]
2. [SPOILER ALERT]

 

Antall som får sparken/slutter/bytter jobb: Minst 2

1. [SPOILER ALERT]
2. [SPOILER ALERT]

 

Antall forlovelser. Minst 1

1. [SPOILER ALERT]

 

Antall tidshopp: Minst 1

1. [SPOILER ALERT]

 

Antall drømmehus som ferdigstilles: Minst 1

1. Derek and Meredith/Grey’s Anatomy

 

Kilde SASO: TVLine

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
2 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Benbjo
Benbjo
8 år siden

Sjokkerende graviditeter: Robin i HIMYM. Garantert

Benbjo
Benbjo
8 år siden

Sjokkerende graviditeter: Robin i HIMYM. Garantert