Nyt helgen med små hint om hva som kommer i serier som Hart of Dixie, Alcatraz, Castle, Nikita og Fringe.

Hart of Dixie

Når The CW-serien med Rachel Bilson i førersetet er tilbake med nye episoder mandag førstkommende, så vil vi oppdaget at tiden ikke har stått stille i Bluebell. I siste halvdel av sesongen vil vi oppleve at Lemon og George opplever enkelte problemer i forholdet når diverse hemmeligheter, som feks den om Lemon og Lavon!) kommer for en dag.

Serie-produsent Gerstein forteller at Lemon er fundamentalt forandret etter at hun møtte moren sin i slutten av episode 10. Hun kommer tilbake som en litt annerledes person, og er mer anspent og hissig. Dette blir det første som virkelig tester forholdet deres. Og George aner ikke helt hva som foregår og er derfor ute av stand til å relatere seg.

Zoe derimot oppdager at hun også er en Bluebell «Belle». Det betyr at hun må gå gjennom en initiering for å bevise at hun hører hjemme der. Hun blir dresset opp i fullt plantasje-kostyme og blir disset av Lemon.

Og har du ikke fått med deg Rachel Bilson sin artige rap til svar på alle spydigheter om skuespillerevner og troverdighet som lege, så sjekk den ut her:

Annonse

 

 

Castle

Neste ukes episode av Castle vil vi få selskap av Hilarie Burton (One Tree Hill, White Collar) og Justin Hartley (Smallville) i gjesteroller.

I ukens sak så etterforsker Castle og Beckett drapet på en berømt hundetrener og som et resultat så blir de nødt til å hundesitte en hjemløs bikkje. Dette fører til et følsomt øyeblikk, noe klippet under viser:

 

Fringe

Fikk du med deg forrige ukes episode av Fringe? The Observer fortalte Olivia at hennes skjebne var trøsteløs uansett hvordan ting utspant seg – hun ville dø. Han har sett alle mulige utfall og om han sier det, så må vi ta det som gitt, forteller sjefsprodusent Jeff Pinkner.

Han sier videre at de ikke kan avsløre spesielt mye mer om dette, men medgir at det bidrar til en spesiell situasjon for Olivia – det å vite at når som helst kan være hennes siste øyeblikk.

Fikk stiftet også bekjentskap med dette universes Walternate som ved første øyekast virker å være en total motsats mot den vi er vandt til. Men kan vi stole på han? Sjefsprodusentene Pinkner og Wyman indikerer at vi antagelig kan det. De syns det ville være interessant, fra Peter sitt ståsted, å komme til en ny tidslinje som ikke møter alle hans forventninger.

Sjekk også ut dette intervjuet med J.J.Abrams, som er en av hjernene bak serien:

Alcatraz

Den nye JJ Abrams-serien har fått en brukbar start. Neste skritt på veien blir å skape et sammensveiset team, eller i det minste et troverdig partnerskap mellom Doc (Jorge Garcia) og Rebecca (Sarah Jones).  I følge Jones så vil det ta litt tid før de finner tonen helt. Rebecca stoler ikke lett på folk. Det er få personer hun noensinne har stolt på, og de blir ikke bestevenner over natten. Noen ganger har de et fortrolig øyeblikk sammen, andre ganger skyver hun han fra seg. Men de lærer hverandre å kjenne.

 

Nikita

Nikita-fans, det er bare å stålsette seg. Dødsfall er i vente!

Uten å avsløre hvem, eller hvor mange som vil avgå med døden, så lover seriesjef Craig Silverstein at dødstallet vil stige utover sesongen.

«Vi har etablert mange serie-karakterer, og nå må vi begynne å bli kvitt noen,» advarer han. «For å være ærlig, så har jeg ikke råd til alle sammen.»

Selv om sekundære karakterer som Roan og mange av de andre Guardians virker mest sårbare, så insisterer Silverstein at det ikke betyr at man ikke er i faresonen selv om man regnes som fast karakter. Men før du begynner å skrive lange nekrologer, så avslører han også at ikke alle de som forsvinner nødvendigvis dør.

Her er en knippe andre spoilers fra Nikita:

  • Vi har mer Owen i vente! Vi kan forvente å se mer fra han mot slutten av sesongen.
  • Cassandra vil ikke dukke opp igjen før i episode 17, men hun vil fortsette å være en torn i siden på Nikita og Michael. Realiteten er at dette er Michael sin gutt, og en gutt burde ikke være i en spion-serie. Men de skal ikke drepe gutten eller la han miste moren sin, så de ønsker å løse dette på en tilfredsstillende måte.
  • Nikita vil snart oppdage at Ryan er i live ganske snart.
  • Det er en bitteliten sjanse for at den avdøde Thom vil dukke opp igjen en eller annen gang.
  • Sarah Clarke vil dukke opp igjen som Alex sin mor, Katya. Alex må finne ut hva hun skal gjøre med moren og om hun er verdt å redde.
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer