Nye trailere for The Firm er blitt gjort tilgjengelig på Youtube av NBC .

http://www.youtube.com/watch?v=MuQyc793jSU

http://www.youtube.com/watch?v=2hrKhPY26lc

Serien er en dramathriller som forsetter historien fra storfilmen med samme navn fra 1993. Josh Lucas tar over rollen som Mitchell Y. McDeere, en rolle Tom Cruise hadde i filmen.

Annonse

Vi følger Mitchell Y. McDeere og hans familie som har vært et tiår under vitnebeskyttelse etter å ha tystet på advokatfirmaet McDeere jobbet i som samarbeidet med mafiaen. Mitch havner nok en gang i et advokatfirma som kanskje er involvert i noe ulovlig og veien fremover vil utvilsomt bli farlig og ukjent for både Mitch og hans familie. Gamle fiender vender tilbake og nye trusler dukker opp, han må kjempe tilbake om han ønsker å noensinne vende tilbake til et noenlunde normalt liv.

Molly Parker (Deadwod) spiller Mitch sin kone, Callum Keith Rennie (Californication/Shattered) spiller hans bror Ray, og Juliette Lewis (Natural Born Killers) spiller Tammy. I tillegg har Tricia Helfer (Battlestar Galatica) en gjesterolle over flere episoder i serien.

Kanalen har bestilt 22 episoder av serien, så serien vil bli sendt uten pauser ifra den to timers lange seriestarten 8. januar på NBC til sesongen er ferdig i mai.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here