Etter en nyhetstørke i juleferien, så raser det nå inn med oppdateringer om ulike gjesteroller vi kan se frem til utover vinteren. Her er en liten oppsummering. 

 

Greek-reunion i CSI: NY!

Det blir alumni-treff for eks-ZBZ og Kappa Tau’ere i CSI: NY.

Spencer Grammer som spilte Casey og Aaron Hill som spilte Beaver i ABC Family-serien Greek har begge fått gjesteroller i samme episode. Greek ble avsluttet i mars i fjor etter fire sesonger.

De tidligere medskuespillerne vil være teknikere i Mac sin lab som blir avhørt når en av deres medarbeidere blir funnet drept på en måte som minner mistenkelig om en uløst sak fra 1950-tallet.

Annonse

 

Jonathan Groff må møte i retten i The Good Wife

Jonathan Groff som har dukket opp som Jesse St. James i begge de foregående sesongene av Glee, har nå booket en gjesteopptreden i CBS-dramaet The Good Wife.

Groff vil dukke opp i sesongens 15.episode som Jimmy som saksøker et software selskap etter at søsteren hans forsvant under en fredlig protest i Syria. Episoden vil vises i slutten av januar.

Groff vil også denne sesongen dukke opp i Glee. Denne gangen som rivalkoret Vocal Adreanline sin nye dirigent.

 

Michael B. Jordan sjekker inn hos House.

Friday Night Lights stjernen er booket for en gjesterolle Fox-seriens episode nr 14. Ikke overraskende vil han spille en pasient, og ting tyder på at han vil være blind.

Jordan avslørte nyheten på Twitter. Han var faktisk litt vel raskt ute, og la ut informasjonen før avtalen var endelig i boks. Heldigvis ordnet det seg.

Jordan hadde nylig en rolle over  flere episoder i serien Parenthood hvor han spilte en reformert tenåringspøbel

 

Eric Johnson fra Rookie Blue blir fengslet i Alcatraz

Rookie Blue stjernen Eric Johnson går fra rollen som etterforsker i den kanadiske serien til å bli stengt bak lås og slå i den nye serien Alcatraz.

Johnson, som mange kanskje dra kjensel på fra tidlige sesonger av Smallville, dukker opp i den nye Fox-serien som en av flere fanger som forsvant fra den beryktede fengselsøya for 50 år siden, og nå på mystisk vis dukker opp igjen uten å ha blitt en dag eldre. I følge TVGuide så skal Johnson spille en bankraner med spesiell interesse i bankbokser i episode 4 som går 30.januar.

I tillegg dukker Michael Eklund (Fringe, Supernatural) opp som en kidnapper som bringer sine ofre tilbake til hjemmene etter å ha drept dem i seriens tredje episode.

Alcatraz har premiere 16.januar.

Fame-stjerne til Nikita

Er du gammel nok til å huske Fame-serien fra det glade 80-tallet? Da husker du nok Erica Gimple som spilte Coco. Hun er booket for to episoder av The CW-serien Nikita.

I følge E!Online så skal Gimple spille Carla, kvinnen som fikk Nikita bort fra gaten. Carla er som en morsfigur for Nikita og de gjenforenes under uheldige omstendigheter når hemmeligheter om begge kvinnene ser dagens lys.

Gimple spilte også Wallace sin mor i Veronica Mars og vil først dukke opp i episode 14 som vil gå på luften i februar.

 

Josh Stamberg og Jennifer Beals til Castle.

Castle fortsetter tradisjonen om å ha en historie med høy puls og nerve som går over to episoder i løpet av sesongen.

I år vil disse episodene ha Jennifer Beals med som en smart, kommanderende og sexy CIA-agent som hjelper Castle og Beckett å søke etter en agent som har gått sine egne veier.

Tidligere å har navn som Dana Delaney og Adrian Pasdar hatt roller i de to-delte historiene.

I de samme to episodene kan vi se frem til Josh Stamberg (Drop Dead Diva) som spiller en annen agent som viser seg å være svært viktig for saken.

 

Kim Kardashian til Last Man Standing

Kim Kardashian som i utgangspunktet er mest kjent for å være kjent, har fått en rolle i ABC-komedien Last Man Standing. Naturligvis vil hun dukke opp som seg selv. Stor større register har hun neppe å spille på.

Rykter skal ha det til at Mandy, Mike (Tim Allen) sin mellomste datter som er hekta på reality-serier, støter på en av sine store idoler.

Episoden, som vil bli vist i februar, markerer Kardashian sin andre opptreden i en komedie. Tidliger har vi sett henne i en av Marshall sine dagdrømmer i How I Met Your Mother. Hun har også hatt en gjesterolle i CSI:NY.

 

Liza Minelli til Hot in Cleveland.

Den levende legenden dukker opp i en episode i sesong 3 av Hot in Cleveland. Hun skal spille en agenten til Victoria Chase (Vendie Malic).

Minelli har tidligere blant annet hatt en rolle som Lucille 2 i Arrested Development.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer