Julekalender, luke 10 – «Inspirasjon»

I dag er dagen hvor mennesker som har inspirert verden blir hyllet. Jeg snakker om Nobelfredspris som blir delt ut på denne dag. Inspirasjon er viktig for så mangt, inspirasjon er også en del av dagens quiz. 

 

Annonse

Lukens oppgave

Enkelte ganger er det noe fra TV-serier som virkelig selger godt, eksempelvis Christopher Walkens opptreden på Saturday Night Live som bidro til å selge en rekke t-skjorter. .

I dagens luke er quizen at du skal navngi seriene, både innen drama og komedie, som har inspirert til følgende bilder. Enkelte av bildene er endret litt for å gjøre quizen vanskeligere.

Bruk svarskjemaet i slutten av artikkelen til å sende inn dine svar, spør i kommentarfeltet om du står helt fast og vil ha tips.

 

1.

Denne serien handler om flere sider av en av USA`s største havnebyer. Dette verktøyet ble ikke brukt til å bygge hus.

 

2.

Tall og karakterer var store deler av denne avsluttende serien.

 3.

Denne serien har en ting til felles med TV-serien Glee og enda mer med Veronica Mars. Legg merke til skjorta.

 

4.

Egentlig skulle jeg ha min egen katt (Charlie) til bilde i denne konkurransen, men han var lite villig. Her et spesielt produkt for de som mener at katter bråker for mye når de går. Sokker til katter er hva en av karakterene i denne serien prøvde å bli rik på.

 

5.

Serien sendes på kanalen NBC og har vist en ganske gråtende og følsom utgave av selveste Batman. En versjon av «Ja Vi Elsker» ble lagd for denne serien.

 

 

Svarskjema

[contact-form-7 id=»15241″ title=»Contact form 1″]

 

Premie

Californication – sesong 2

I går premierte vi ut sesong 1 og følger nå opp med sesong 2 av Hank Moodys sprell. De med flest korrekte svar blir med i trekningen, alle bidrag gjør at man blir med i trekning av hovedpremie 24. desember.

 

Vinnere blir kunngjort førstkommende mandag.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom