Adventstiden er her og da er det selvfølgelig obligatorisk med en julekalender!

Vi skal ha det mye artig med kalenderen og iverksette leserne med aktiviteter, quiz og mysterier som må løses. Selvfølgelig med premier!

Hver dag trekkes en vinner, i tillegg blir alle som har sendt inn riktig svar/fullført det som kreves for en luke bli med i trekning av en større hovedpremie på julaften. Om du har fullført de 23 foregående dagene vil du da selvfølgelig ha 23 «lodd» i potten – som vil øke dine sjanser.

 

Premier luke 1:

Annonse

 

Breaking Bad – Sesong 1


Breaking Bad forteller historien om familiefaren og kjemilæreren som etter kreftdiagnose går inn i narkotikabransjen. Den har vunnet en rekke priser, med Emmy-seier til skuespillerne Bryan Cranston (tre år på rad) og Aaron Paul.

 

Dag – sesong 1

Dag er en norsk komedie med Atle Antonsen i hovedrollen. Han spiller en samlivsterapaut uten særlig tro på hverken mennesker eller ekteskap.

 

Hva du må gjøre

For kalenderens første luke varmer vi opp med en særdeles enkel oppgave hvor det er nok å delta for å bli med i trekningen. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle oss hva du mener er «verdens beste TV-serie» og hvorfor.

Du kan gjøre det på en av følgende måter:

 • Skrive det i kommentarfelt under (hvis du skriver med nick og vinner, vil vi ta kontakt i kommentatorfeltet) – her er det selvfølgelig også greit for leserne å diskutere/krangle om de ulike forslagene.
 • Skrive det i aktuell tråd på vår Facebook-side.
 • Bruk kontaktskjema under.

[contact-form-7 id=»15241″ title=»Contact form 1″]

Fristen er innen utgangen av 1. desember.

Regler

 1. Hver person kan kun delta en gang per dag
 2. Vinnere annonseres ukentlig. Avhengig av premie kan det variere hvor raskt varen blir sendt (informasjon om dette blir gitt vinnerene)
 3. Medarbeidere i Serienytt.no kan ikke delta

11 KOMMENTARER

 1. A Game of Thrones! Middelalder, the Imp, Drager, heite kjerringer og gale unger som breastfeeder selv om de er 10 år. Hva mer kan man be om!?

 2. Lost er vel den serien som har gitt mest inntrykk på meg. Man sitter ennå og tenker på hva det var som egentlig skjedde!

 3. Dette er et vanskelig spørsmål, men går for Forbrytelsen. Det er ihvertfall den serien jeg aller helst ville sett på nytt igjen for første gang. Det er så spennende at du ikke klarer å legge deg og så skummelt at du ikke får sove etterpå;-) En intens opplevelse.

 4. Grey´s Anatomy er verdes beste serie! 😀 Det er fordi uansett hvor mange gang jeg ser det går det ikke ann å bli lei!

 5. Band of Brothers står igjen for meg som en fantastisk fortelling, måten hver og en blir skildret og møtet med en soldat sin hverdag og hva de opplevde- Gåsehuden kommer hver gang jeg ser denne serien og spesielt de scene i skogen hvor de bare blir bombet sønder og sammen, for en historie!
  En annen jeg liker meget godt er når easy company og treningsleiren der. Den karakteren som står igjen mest er LT. Winters, helt klart.. Takk, HBO!

 6. Jeg må si Seinfeld. Den har de spesielt kyniske og overfladiske karakterne, som du på en eller annen måte kjenner deg igjen og nesten har sympati for. Jeg har alltid vært veldig svak for bi roller, og her er spesielt Kramer, George og Elaine kongene på haugen. Episoder som the Soup Nazi, the Contest, the Paraking Garage og the Puffy Shirt er episoder som jeg alltid ler av, uansett hvor mange ganger jeg må ha sett dem! Takk til høyere makter at det fantes noen med common sense i NBC da de plukket opp Seinfeld selv etter at NBC hadde gravd ned serien året før med første sesongen, hvis ikke så hadde blitt NO SOUP FOR YOU!!! ;D

 7. Vanskelig valg, men ender nok på Arrested Development. Denne fantastiske dysfunksjonelle Bluth familien utgjør basisen i den beste serien som har gått på TV. Ikke bare er hovedskuespillerne fremdragene, men gjesterollene blir også gjort på en gnistrende god måte.

 8. Ja det var et ganske vanskelig valg. Jeg ender nok opp på Friends. Helle serien er en stor latterbombe det er rett og slett ikke mulig å se en episode uten å brekke sammen av latter. Det er utrolig vanskelig og beskrive for meg hvor mye jeg har ledd av episodene som for eksempel: The One with Ross’s Tan og The one with Unagi. I Friends er en så god serie at på slutten så føler du rett og slett at du kjenner og har møtt alle karakteren, spesielt den legendariske Joey og Chandler.

 9. Community – Fordi det har det beste castet i en humorserie og humoren går ikke bare på en note. Folk ler av forskjellige ting på serien, men alle sammen ler og stort mer kan man ikke be om i en serie.
  Troy and Abed winning cooooontests.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here