Det begynner å bli en stund siden 24 tikket inn tiden 24. mai 2010 på Fox.

Filmen som bringer tilbake Kiefer Sutherland som Jack Bauer ser endelig ut til å vise fremgang, men Tony Soctt (Top GunEnemy of The State) er ikke lenger med i prosjektet som regissør.

Mark Bomback, en av favoritt-forfatterne til 20th Century Fox, skal skrive manuset til filmen. Bomback er produsent på kommende filmer som The Wolverine og Total Recall, i tillegg til å ha vært med i produksjonen av Live Free or Die Hard.

Målet til Fox er å få filmen klar til produksjon for april 2012, for å imøtekomme når Kiefer Sutherland er ledig for prosjektet. Produsenten Brian Grazer har tidligere tweetet om at filmen skulle ha en utgivelse i 2012, men det er ikke garantert.

Sutherland er i 2012 akutell med Touch, som er en ny TV-serie på Fox fra Heroes-skaper Tim Kring. Med seg har han blant annet Danny Glover i en birolle. Premieren er i mars på Fox, men episoden vil også bli sendt på forhånd på Fox i januar. TV2 har sikret seg rettighetene til serien her hjemme.

Annonse

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer