Trøbbel på Alcatraz

Annonse

Det krangles i kulissene til den nye J.J Abrams serien, som nå mister en av sine sjefsprodusenter. 

I følge Deadline er kreative uenigheter årsaken til av Elizabeth Sarnoff nå ikke lenger er involvert i serien, dette er også årsaken til en produksjonsstopp som inntraff for noen uker siden.

For tiden gjøres det nyinnspilling av en del scener for de 7 første episodene, som indikerer at man ikke har vært helt fornøyd med produktet. Pilotepisoden har også vært offer for kritikk av anmeldere som har sett den.

Sarnoff jobbet tidligere på serier som Deadwood, NYPD Blue, Crossing Jordan og Lost, hvor sistnevnte serie var en hvor hun raskt steg i gradene og vant flere priser. Jennifer Johnson tar nå over, og vil være sjefsprodusent sammen med Daniel Pyne. I tillegg til arbeid på Lost og Cold Case var hun med-skaper for den kortlevde serien Chase.

Alcatraz er en serie med overnaturle elementer, som handler om tidligere savnede fanger på øyen som ut av intet dukker opp igjen. En av mennene bak serien er J.J. Abrams, som står bak både Lost og Alias.

Oppdatering: Vi skrev tidligere at dette var serien som var samarbeid mellom Eric Kripke og JJ Abrams, det var feil. Det var et annet prosjekt som er fremdeles under utvikling på NBC.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X