Nye promoer for ‘Alcatraz’ med premiere i januar

Annonse

I januar har Fox premiere på ‘Alcatraz’, en ny thriller-serie fra produsent J.J.Abrams. Serien er sentrert rundt Amerikas mest beryktende fengsel for notoriske mordere, voldsforbrytere og tyver.

I fokus finner vi etterforsker Rebecca Madsen (Sarah Jones) som blir satt på en grusom mordsak hvor fingeravtrykk fører til en sjokkerende mistenkt: Jack Sylvane (gjesteroll Jeffrey Pierce) – en tidligere Alcatraz-fange som døde for flere tiår siden. Gitt at både bestefaren og surrogat-onkelen, Ray Archer (Robert Forster) var fengselsvakter der, så er interessen hennes umiddelbart vekket.

Agenten Emerson Hauser (Sam Neill) sitter på mye kunnskap men er ikke er spesielt villig til å dele. Madsen henvender seg derfor til Alcatraz-ekspert Dr Diego «Doc» Soto (Jorge Garcia) for å prøve å pusle sammen hva som foregår. De oppdager at Sylvane er i live og løs i gatene i San Fransisco hvor han etterlater seg en strøm av drapsoffer. Og merkelig nok virker det ikke som han har eldes en dag siden hans «død».

Madsen og Soto går noe motvillig med på å samarbeide med agent Hauser og hans tekniker Lucy Banerjee (Paraminder Nagra) for å stoppe Sylvane. Og ting tyder på at han ikke er den eneste fangen fra Alcatraz som kan forventes å dukke opp i tiden fremover..

SKUESPILLERE

  • Sarah Jones som etterforsker Rebecca Madsen
  • Jorge Garcia som Dr. Diego “Doc” Soto
  • Sam Neill som Emerson Hauser
  • Parminder Nagra som Lucy Banerjee
  • Robert Forster som Ray Archer
  • Santiago Cabrera som Jimmy Dickens
  • Jonny Coyne som Warden Edwin James
  • Jason Butler Harner som Associate Warden E.B. Tiller

GJESTEROLLER

  • Jeffrey Pierce som Jack Sylvane

Trøbbel i kulissene

Som tidligere rapporter så har kreative uenigheter gjort at en av produsentene, Elizabeth Sarnoff, ikke lenger er involvert i serien. Dette gav også en midlertidig produksjonsstopp for en tid tilbake. Det har også blitt foretatt nyinnspillinger av enkelte scener i de første 7 episodene, noe som indikerer at man ikke har vært helt fornøyd med resultatet.

Promo

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

Annonse
X
X
X