I dag har NBC gitt ut premieredatoer for nye og eksisterende serier i 2012. Seriene Community og Prime Suspect er ikke å se i sendeskjemaet.

Ifølge TVLine er ikke Community kansellert, men den har ikke lenger plassen den tidligere har hatt på torsdagene. Dette fordi NBC gjør plass til ny sesong av 30 Rock.
[quote]Critical fave Community is being benched to make way for the return of 30 Rock on Thursday, Jan. 12 at 8/7c. (An NBC source insists the show is just taking a breather and has not been canceled.)[/quote]

Også twitter-profilen til nettstedet TheFutonCritic melder at alle de 22 episodene av sesong 3 av Community vil bli sendt.

Prime Suspect ser det mer rødt ut for. Serien er ikke kansellert, og vil inntil videre forsette å sende nye episoder i følge TheWrap.com. Men kanalen vil også «vurderer sine muligheter» for serien.

Annonse

NBC har fremdeles ikke annonsert når de skal sende den kommende serien Awake, som etter planen skulle ha premiere i starten av 2012. Som vi tidligere har skrevet så er serien under en produksjonstopp, premieredato vil ventelig komme snart.

 

Premierer og sendeskjemaet til NBC i 2012

 

Mandag

The Voice (premiere Søndag, 5. Februar) – Nye serien Smash (starter 6.februar, samme kveld som The Voice går til sin normale kveld på sendeskjemaet)

Tirsdag

The Biggest Loser (fra 3. Januar), Parenthood (fram til sesongfinale 28. februar) og  Fashion Star (fra 13. mars).

Onsdag

Whitney og Are You There, Chelsea fra 11. januar. Rock Center with Brian Williams, tilbake i februar. Kvelden avsluttes med Law & Order: Special Victims Unit.

Torsdag

30 Rock er tilbake med ny sesong 12. januar. Dette sammen med nye episoder episoder av Parks & Recreation og The Office. Up All Night flyttes til torsdager fra 12. januar av. Den nye serien The Firm, basert på filmen med samme navn med Tom Cruise, har 2 episoder og premiere søndag 8. januar, og flyttes etter dette til torsdager.

Fredag

Chuck har seriefinale 27. januar med 2 episoder. Grimm får selskap av en ny sesong av reality-serien Who Do You Think You Are? og nyhetsmagasinet Dateline NBC.

Søndag

Harry`s Law flyttes til søndag, og begynner med nye episoder 4. mars. Dateline NBC og The Celebrity Apprentice sendes samme kveld på kanalen.

 

De nye seriene

Awake – Serien følger politietterforskeren Michael Britten (Jason Issac, Harry Potter) som våkner etter en bilulykke der han satt i en bil sammen med hans kone Hannah (Laura Allen, Terriers) og sønn Rex (Dylan Minette, Lost). Michael finner seg riktignok i en uvanlig situasjon, og forflytter seg mellom to forskjellige univers. Det ene universet hvor hans sønn overlevde ulykken og hans kone døde, og det andre hvor hans sønn døde og kone overlevde ulykken. For å holde fast i hans familie begynner Michael å leve et dobbelt-liv mellom de to universene, og samtidig mens han har forskjellige personlige konflikter og forskjellige partnere i hans jobb som politietterforsker. Michael merker også at de to virkelighetene begynner å ha likheter.

http://www.youtube.com/watch?v=aDbF8b9wkMs

Smash – Debra Messing (Will & Grace) har hovedrollen i serien om en gruppe mennesker som kommer sammen for å gjøre en Broadway-musikal om livet til Marilyn Monroe. Men før det kan skje, må menneskene involvert gjøre opp med deres egne stykker i livet. Serien har original musikk komponert av Marc Shaiman og Scott Wittman.

http://www.youtube.com/watch?v=3U_SlMpFJvk

The Firm – Serien forsetter historien fra storfilmen med samme navn fra 1993, og denne gangen overtar Josh Lucas rollen til Tom Cruise fra filmen. Nå, 10 år etter handlingen i filmen tok slutt, er Mitchell Y. McDeere og hans familie tilbake fra vitnebeskyttelsen etter å ha tystet på hans advokatfirma i Memphis med kontakter i mafiaen fra Chicago. Dette medfører både nye og gamle problemer for han og familien hans. Molly Parker (Deadwod) spiller Mitch sin kone, Callum Keith Rennie (Californication/Shattered) spiller hans bror Ray, og Juliette Lewis (Natural Born Killers) spiller Tammy. I tillegg har Tricia Helfer (Battlestar Galatica) en gjesterolle over flere episoder i serien. Kanalen har allerede bestilt 22 episoder av serien.

Are You There, Chelsea? – Serien følger en karakter basert på deler av livet til TV-ikonet Chelsea Handler. Chelsa Newman er en ung kvinne i New Jersey i en sirkel med venner å familie. Gjennom komiserien følger vi så situasjonene Chelsea ender opp i, som meste kommer fra boken til Chelsea Handler (Are You There, Vodka? It’s Me, Chelsea). Laura Prepon fra That ’70s Show har hovedrollen i serien som Chelsea, og Lenny Clarke (Rescue Me) spiller hennes far Melvin.

http://www.youtube.com/watch?v=iWJD9ipzHHU

 

 

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here