Annonse

Livet til en av de mest legendariske western-karakterene kan nå bli til TV-serie på HBO.

Han var kledd i svart, en notorisk gambler og mer dødelig enn de fleste med en pistol. Turberkolosen tok sakte men sikkkert livet hans over en perioode på 15 år, men før han trakk sin siste pust rakk han bli en levende legende – blant annet for sin delaktighet i skuddvekslingen ved O.K. Corral.

Det er regissør og skuespiller Ron Howard (Apollo 13, Frost/Nixon, The DaVinci Code, Cinderella Man) som er tiltenkt å regissere piloten. Bill Collage og Adam Cooper skriver manus til pilotepisoden.

Hvem som skal spille Doc Holliday er ikke kjent. I 1993 spilte Val Kilmer karakteren på mesterlig vis i filmen Tombstone.

Annonse

Dette prosjektet er bare det siste i en lang rekke forsøk på å blåse liv i western-sjangeren. Det er ikke engang det eneste om Doc Holliday, da Fox ser på muligheten om å lage TV-serie av livet til Wyatt Earp, sheriffen Doc hjalp i Tombstone.

HBO gjorde sine saker bra med Deadwood, så vi krysser fingrene for at prosjektet blir en suksess.

Annonse
Abonner
Varsle om
guest
6 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Prient Mahes
Prient Mahes
8 år siden

Jeg har nettopp begynt å se på Deadwood, serien har bare tre sesonger, og det ser ikke ut til at den ble avsluttet på en ordentlig måte, hva skjedde?

Offtopic: Fint om dere kune lage en eller annen form for en liste over de serier dere virkelig anbefaler (Dvs. kvalittetsserier; enten de går nå, eller er avsluttet, jeg ser egentlig på alt, så sjanger er ikke så farlig). Jeg ser allerede på en god del av de som går i dag, altså The Walking Dead, Boss, Community, The League, Homeland, American Horror Story osv. Noen andre dere kan anbefale?

Vidar Daatland
8 år siden

Vi kommer med egne sider med anbefalinger, satser på at vi begynner å rulle de ut i juletider 🙂

Hva gjelder Deadwood ble man etter en runde med forhandlinger enige om å avslutte det med to filmer. Det hele rant dessverre ut i sanden, i 2007 ble det klart at det aldri ville bli noe av.

Om man er av den håpefulle sorten så har ikke serieskaper Milch lagt det helt dødt, for tiden holder han på med den kommende serien Luck. Her er et intervju med han fra januar i år: http://www.esquire.com/the-side/qa/david-milch-luck-interview-011411

Ingar Reinholtsen
8 år siden

Det er veldig positivt å se mer western. Litt usikker på serier som følger én kjent personlighet. Samspillet mellom en rekke karakterer blir ofte bedre, slik vi ser i Deadwood. Selv var jeg ikke klar over at det var planlagt en fjerde sesong av Deadwood. Husker jeg stussa over den litt rare og veldig åpen slutten, men trodde det var kunstneriske finurligheter som jeg ikke helt forsto meg på. Det var synd, men serien er utrolig bra likevel. Bedre karakterer og manus skal man lete lenge for å finne. Elsker at karakterene og historien er basert på virkelige mennesker. Tenk… Les mer »

Prient Mahes
Prient Mahes
8 år siden

Jeg har nettopp begynt å se på Deadwood, serien har bare tre sesonger, og det ser ikke ut til at den ble avsluttet på en ordentlig måte, hva skjedde?

Offtopic: Fint om dere kune lage en eller annen form for en liste over de serier dere virkelig anbefaler (Dvs. kvalittetsserier; enten de går nå, eller er avsluttet, jeg ser egentlig på alt, så sjanger er ikke så farlig). Jeg ser allerede på en god del av de som går i dag, altså The Walking Dead, Boss, Community, The League, Homeland, American Horror Story osv. Noen andre dere kan anbefale?

Vidar Daatland
8 år siden

Vi kommer med egne sider med anbefalinger, satser på at vi begynner å rulle de ut i juletider 🙂

Hva gjelder Deadwood ble man etter en runde med forhandlinger enige om å avslutte det med to filmer. Det hele rant dessverre ut i sanden, i 2007 ble det klart at det aldri ville bli noe av.

Om man er av den håpefulle sorten så har ikke serieskaper Milch lagt det helt dødt, for tiden holder han på med den kommende serien Luck. Her er et intervju med han fra januar i år: http://www.esquire.com/the-side/qa/david-milch-luck-interview-011411

Ingar Reinholtsen
Ingar Reinholtsen
8 år siden

Det er veldig positivt å se mer western. Litt usikker på serier som følger én kjent personlighet. Samspillet mellom en rekke karakterer blir ofte bedre, slik vi ser i Deadwood. Selv var jeg ikke klar over at det var planlagt en fjerde sesong av Deadwood. Husker jeg stussa over den litt rare og veldig åpen slutten, men trodde det var kunstneriske finurligheter som jeg ikke helt forsto meg på. Det var synd, men serien er utrolig bra likevel. Bedre karakterer og manus skal man lete lenge for å finne. Elsker at karakterene og historien er basert på virkelige mennesker. Tenk… Les mer »