‘Chuck’ – eksplosive ting i vente!

Annonse

Enden er nær for Chuck… Her er siste scoop om hva vi kan forvente oss i den siste sesongen!

I skrivende stund jobber serieskaperne med seriefinalen, og selv om de ikke ønsker å avsløre for mye om hva vi kan forvente oss i akkurat den episoden, så lover de å gå ut med stil.

«The plan is to blow it out in a way we’ve never done before.”

– Chris Ferak

Kan vi forvente oss enverdig avslutning hvor alle løse tråder nøstes opp? Eller vil vi få en mer åpen avslutning med hint om en ny begynnelse? Det er ingen hemmelighet at Chuck-skaperne har vært tilhengere av avslutninger som ligner med prologer heller enn epiloger. Men hva vi får servert i siste episode er ikke klart enda, så enn så lenge kan vi bare spekulere.

Det største spørsmålet mange fans sikkert lurer på er om noen vil dø. Chris Ferak innrømmer at han har vondt for å ta livet av karakterer, men ettersom det er siste sesong, så utelukker han det ikke.

Hva vi har i vente

CASEY MØTER SINE LIKEMANN.. EH…KVINNE | Matrix-ikonet Carrie-Anne Moss debuterer i denne ukens episode av Chuck som Gertrude Verbanski, som jobber for et konkurrerende spionselskap. Men det mest minneverdige, og litt skremmende, er hva Gertrude gjør med den stoiske Casey. Det har nemlig en fortid… I følge Ferak er kjemien mellom Adam Baldwin (Casey) og Carrie-Anne Moss (Gerturde) helt fantastisk.

I episode 3 kan vi se frem til en slåsskamp dem i mellom, som i følge seireskaperne er noe av det mest erotiske de har gjort i serien til nå.

COMPUTER-GENIET CHUCK | Noen som husker hvor dyktig Chuck var med PCer i begynnelsen av serien? Vi kan glede oss til å se mer til dette i sesongens femte episode, som har fått tittelen “Chuck vs. the Hackoff.” Denne epsidoen er regisert av Chuck selv, nemlig Zachary Levi himself.

I følge Ferak er dette en av de meste nerdete episodene de noen gang har laget og har noen fantastiske hacker-sekvenser. Etter signende har de latt seg inspirere av Swordfish.

SARAH WALKER, AVSLØRT | Sarah Walker fans vil antagagelig gå av hengslene etter episode 8 hvor Cheryl Ladd dukker opp som mesterspionen sin mamma. I samme episode får vi også møte hennes opprinnelige handler spilt av Tim McKay fra White Collar.

Dette er en episk episode som avslører mange hemmeligheter om Sarah som du aldri ville trodd eksisterte.

MORGAN SIN «ZOOM» | Er du en av de som føler seg frustret av Morgan sin oppførsel som den nye Intersect? Det er faktisk meningen. Det tester grensene for serien, og ikke minst så tester det en av de viktigste forholdene som ikke har endret seg så veldig mye fra serien startet. «Bromancen» mellom Chuck og Morgan er sentral i serien, og med Morgan som Intersect så endres dette fundamentalt.

Forbered deg på en enda mer forstyrrende side av Morgan når ting mellom han og Chuck virkelig clasher i episode 3.

NYE JEFFSTER | I føge Fedak så vil alt endre seg i Buy More, spesielt med hensyn til Jeff og Lester. Et resultat av dette er at vi ikke vil se noe til bandet Jeffster på en stund. Vi får håpe at disse to finner tilbake igjen, for det ser mørkt ut for Lester uten kompanjongen Jeff ved sin side. Når vi kommer til episode 5 så er nemlig Lester i fengsel..

EN «AWESOME» NY VENDING | Det er store ting på gang for Chuck sin svoger. Ellie og Awesome har store suksesser fremfor seg, og det er på tide for dem å ta avgjørelser på hvor de vil og hva de vil gjøre… For Ellie så betyr det blant annet å kutte det tette båndet med Chuck og ikke føle at hun hele tiden må ta vare på han.

MULIGHET FOR MER CHUCK? | Det er foreløpig ingenting som tyder på at det vil bli mulighet for mer Chuck etter denne sesongen. Men om muligheten skulle by seg, så er serieskaperne mer enn klar for flere eventyr.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her

AnnonseDisney-annonse
Annonse
X
X
X