Showtime har gitt slipp på litt informasjon den siste måneden i forbindelse med Television Cristics Association som hadde en pressevisning for høstens tv-program. Det har vært den første visningene av kommende serien ‘Homeland’ for kritkerne, annonseringer om nye serier, kanalen har også annonsert premieredatoer for sesongstarter og seriestart for en rekke av programmene sine. Hitfix mente det var en av de beste pilotene. Vi vet fra tidligere at 2. oktober er ‘Dexter’ tilbake med sesong 6, og at ‘Homeland’ har seriepremiere samme dag.

Ny serie – ‘House of Lies’, 8. Januar

Nye serien ‘House of Lies’ med Kristin Bell (Veronica Mars), Don Cheadle (Ocean`s Eleven), Dawn Olivieri (Heroes), Ben Schwartz (Parks And Recreation), og Josh Lawson har blitt annonsert til å starte 8. januar på kanalen. Serien er lettere basert på boka ‘House of Lies: How Management Consultants Steal Your Watch and Then Tell You the Time’ fra Martin Kihn. Serien er skapt av Matthew Carnahan (Dirt), og Stephen Hopkins som har jobbet med første sesongen til ’24’, og ‘Californication’ har regisert piloten til serien. Dette er også første faste tv-rollen til både Don Cheadle og Kristin Bell på flere år. Bell var med i Veronica  Mars som varte i 3 sesonger 2004-2007. Mens Cheadle spilte i blant annet tv-serien ‘Picket Fences’ som varte i flere sesonger på CBS på 90-tallet. Den nye komedie er en bitende titt på et spesielt selskap som gjør det stort. Cheadle vil spille Mart, en suksessfull og bestemt konsulent som aldri er over å bruke alle metoder tilgjengelig for å skaffe sine klienter den informasjonen de vil ha. Bell spiller Jeannie, en skarp fersk nyutdannet konsulent i samme selskapet.

Nye dokumentar-serier fra Oliver Stone og Steve Carell

Annonse

‘Oliver Stone’s Secret History of America’ er en ny Oliver Stone dokumentar-serie. Den er blitt bekreftet allerede godt i produksjon, og at Stone jobber med den nå. Han har allerede gjort ferdig 5 av de 10 episodene som kanalen har bestilt av serien. Den vil bli sendt iløpet av 2012. Serien har med American University historikeren Peter J. Kuznick, som vil gi en ukonvensjonell rede for noen av de mørkeste delene av tyvende århundre historie.

 

Samtidig har Showtime plukket opp dokumentar-serien til Steve Carrell, ‘Laughing Stock’. En serie som fokuserer på komikere og andre komiske talenter. Programleder blir David Steinberg som har vært komiker i en årekke og har regisert episoder av serier som ‘Friends’, ‘Seinfeld’, ‘Mad About You’, og ‘Curb Your Enthusiasm’ blant annet. De 10 episodene som er bestilt har med interjuv-objekter som Mel Brooks, Larry David, Tina Fey, Jerry Seinfeld,  og Judd Apatow. Dokumentar-serien beskrives som fasinerende, opplysende og morsom.

HBO prøvde allerede i år seg med komedie-spesialen ‘Talking Funny’ som var en spesial hvor komikerne Chris Rock, Jerrey Seinfeld, Louis C.K. og Ricky Gervais snakket om komikk sammen. Spesialen ble godt mottat av kritikerne, tiltross for å være noe for nesten bare fansen til disse komikerne.

‘Shameless US ‘og ‘Californication’ tilbake i Januar, ‘Episodes’ ikke annonsert

Sammen med ‘House of Lies’ er både ‘Californication’ og ‘Shameless US’ tilbake 8. januar, alle med en sesong på 12 episoder.

‘Californication’ er tilbake med sesong 5. Rapper og skuespiller RZA er blant gjesteskuespillerne i den kommende sesongen. Serien om den trøbblete forfatteren Hank Moody, spilt av David Duchovny. RZA sin karakter heter «Apocalypse» og er en hiphop-mogul som Hank vurderer å skrive film for, og vil være med i store deler av sesong 5. Rob Lowe bekreftet også på twitter at han er tilbake på serien i sesong 5 som Eddie Nero.

Familien Gallagher er tilbake samme dag i ‘Shameless US’, min favorittserie ved siden av ‘Game of Thrones’ av de nye seriene i år. Komidramaet om familien Gallagher vil forflytte seg fra vinteren til sommeren, så et mellomrom har gått mellom da vi sist så dem. Allerede er James Volk fra den kort-varige ‘Lone Star’ blitt annonsert for en gjestesrolle som Fionas (Emmy Rossum) sin nye mulige kjærste.

‘Episodes’ er ikke blitt annonsert, men vil ha 9 episoder i sesong 2 og ikke 7 sesonger som den første sesongen. Det forventes at serien kommer tilbake i mars/april sammen med en ny sesong av ‘Nurse Jackie’ da både ‘Californication’, ‘House of Lies’ og ‘Shameless US’ har sendt ferdig sesongene sine for 2012.

Framtiden for ‘The Borgias’ og ‘Weeds’

‘The Borgias’ ble fornyet for en andre sesong i april. Den kommende sesongen vil ha 10 episoder, men serien har ikke fått annonsert en dato for den kommende sesongen. Den kommende sesongen vil handle mer om hvordan makt gjør folk korrupte. Se også opp for nye og kjente karakterer. Det beskrives også at den kommende sesongen vil bli mer blodigere.

Samtidig er også Showtime-sjefen David Nevins optimistisk til at ‘Weeds’ vil bli plukket opp for en ny sesong. Serien har enda ikke blitt annonsert skal ha sin siste sesong i år. Seriens syvende sesong blir sendt i disse dager, og har sesongfinale 26. september.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here