Skuespiller Ted Danson er klar for hovedrollen i storserien CSI. Han overtar etter Laurence Fishburne. 

Ble verdenskjent i Cheers

Ted Danson er mest kjent fra Cheers og Becker. De siste årene har Danson vært gjesteskuespiller på Damages, hvor han ble Emmy-nominert for rollen. Han har også spilt seg selv i flere episoder av Curb Your Enthusiasm. Nylig dukket han opp i rollen som George i Bored To Death.

Nå er det bekreftet at Danson skal ta over tomrommet etter Laurence Fishburne. Fishburne forlot serien etter 3 sesonger.

Danson vil spille en laboratorium-sjef fra Portland som flytter til Las Vegas for å ta over som sjef for «graveyard»-skiftet, som Nick Stokes, Cathrine Willows og de andre vi følger jobber på. Dette mens de takler de psykologiske og de profesjonell etterfølgene etter seriemorderen Nate Haskell sitt fall.

Fortsetter i Bored to Death

Ted Danson vil fremdeles beholde sin faste rolle på HBO-serien Bored To Death, som ble fornyet for en tredje sesong med sendestart i september.

Annonse

Der spiller han George Christopher, en av hovedpersonen sammen med karakterene til Jason Schwartzman (Rushmore) og Zach Galifianakis (The Hangover).

SERIESIDE: Informasjon, trailer, premieredatoer og mer

CSI

Amerikansk krimserie om etterforskere som spesialiserer seg på åsted for kriminalitet. 
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
6 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer
Vidar Daatland
9 år siden

Fantastiske nyheter, Danson takler alle slags roller.

Eirik W. Talberg
9 år siden

Meget interessant. Jeg er trofast CSI-fan, har fulgt med siden sesong 1, selv om jeg skal vedkjenne at det ikke akkurat er et dramatisk og intellektuelt mesterverk.

Steffen Linus Jensen Stø

Aldri likt CSI de siste årene. Synes ikke de riktige karakterne er i fokus, og de ser ut til å glemme at det er karakterer som Greg, Nick, Cathrine, Hodges o.s.v. som har sanka inn seere for dem. Virker som fleste av fansen til serien hater Langston og. Har følgt med på episoder som har med sesongene`s hovedplot eller lignende. Og noen random-episoder. Likte stort episoden «Sqweegel» denne sesongen. Mer slikt. Men jeg begynner å mislike serien sterkt i helheten denne sesongen, Nate Haskell ble det altfor mye av. Fishbourne skulle aldri blitt med i serien, selv om Fishbourne er… Les mer »

Vidar Daatland
9 år siden

Fantastiske nyheter, Danson takler alle slags roller.

Eirik W. Talberg
9 år siden

Meget interessant. Jeg er trofast CSI-fan, har fulgt med siden sesong 1, selv om jeg skal vedkjenne at det ikke akkurat er et dramatisk og intellektuelt mesterverk.

Steffen Stø
9 år siden

Aldri likt CSI de siste årene. Synes ikke de riktige karakterne er i fokus, og de ser ut til å glemme at det er karakterer som Greg, Nick, Cathrine, Hodges o.s.v. som har sanka inn seere for dem. Virker som fleste av fansen til serien hater Langston og. Har følgt med på episoder som har med sesongene`s hovedplot eller lignende. Og noen random-episoder. Likte stort episoden «Sqweegel» denne sesongen. Mer slikt. Men jeg begynner å mislike serien sterkt i helheten denne sesongen, Nate Haskell ble det altfor mye av. Fishbourne skulle aldri blitt med i serien, selv om Fishbourne er… Les mer »