Premieredatoer for høsten på HBO er klare. HBO sine søndager fulle av godt for enhver i høst.

25. September – ‘Boardwalk Empire’, sesong 2

Det er blitt sluppet ut informasjon at ‘Boardwalk Empire’ er første ut til å ha premiere i høst. Det blir allerede 25. september med en sesong 2 på 12 episoder, serien fikk nylig også Emmy-nominasjoner for blant annet beste drama.

http://www.youtube.com/watch?v=s-B8RjzOwG8
Sesong 2 vil forsette med fokuseringen på aliansen Eli gjorde med Jimmy (Michael Pitt) og hans far, Commodore Kaestner mot hans bror «Nucky» Thompson (Steve Buscemi) i slutten av sesong 1. Samtidig vil også Bugsy Sigel bli introdusert på serien, en av tidnes mest kjente gangstere som vil bli spilt av Michael Zegen fra ‘Rescue Me’.

3. Oktober – ‘Hung’, sesong 3

‘Hung’ med Thomas Jane tilbake med sesong 3, på 10 episoder søndag 3. oktober.

http://www.youtube.com/watch?v=i8TccdDJ3I8
Historien rundt high school-læræren Ray Drecker (Thomas Jane) forsetter. Vil han noen gang bli lykkelig igjen, etter alt motgang i livet? Vil han forsette å jobbe som prostituert igjen noen gang?

3. Oktober – ‘How To Make It In America’, sesong 2

Samme kveld er det endelig på tide for ‘How To Make It In America’ sin andre sesong, 3.oktober blir helt klart en god kveld.

http://www.youtube.com/watch?v=TV3gGjR4OVQ
Hva skjer videre for Ben og Cameron, vil de kunne lage jeans denne gangen og gjøre det stort? Etter den gode avtalen de to gjorde med den japanske moteselgeren, Haraki. Hva vil neste skritt være for de to i den konkuranse-harde motebransjen?  Hva vil skje med Rene, vil han forsette å være lovlydig, eller gå tilbake til kriminalitet? Hva vil skje med Rachel og Domingo?

10. Oktober – Seriestart for ‘Enlightened’

Annonse

Premiere for ‘Enlightened’, en ny komiserie med Laura Dern og Luke Wilson. Mos Def som også skal gjestespille på ‘Dexter’ denne høsten, er også med på serien. Serien har til nå fått lite oppmerksomhet til nå i mediene, tiltross for store navn som er med i serien.


Serien følger historien til Amy. En selv-destruert sjef som etter et offentlig mentalt nedfall får en filosofisk oppvekkelse. Hun gjør så en innsats for å få livet tilbake til det normale igjen. Samtidig kommer også hennes eks-mann Levi (Luke Wilson) tilbake i livet hennes. Å en ny sjef (Mos Def).

10. Oktober – ‘Bored To Death’, sesong 3

Den 10. oktober er ‘Bored To Death’ også tilbake med ny sesong etter den mesterlige sesong 2. Dette betyr også at vi vil få se Ted Danson i to forskjellige roller i høst, både som George Christopher på sesong 3 av ‘Bored To Death’ , og som den nye sjefen på ‘CSI’ i den tolvte sesongen.

http://www.youtube.com/watch?v=LWbZzHs02gU
Hva vil være de neste oppdragene for Jonathan Ames bli? Jonathan (Jason Schwartzman), Ray (Zach Galifianakis) og George (Ted Danson) er alle tilbake som en av de beste trioene på tv-skjermen. Vil Jonathan og finne seg en ny flamme? Vil Ray få mer rikdom grunnet hans tegneserie, som sist sesong trollbandt Kevin Bacon til serien? Å hva blir neste skritt for George Christopher?

Hva som kommer i 2012 på HBO – ‘Luck’, ‘Eastbound & Down’, ‘Game of Thrones’, ‘Veep’ og mer

Dramaserien ‘Luck’ med Dustin Hoffman og Nick Nolte vil starte i januar 2012.

Komiserien ‘Eastbound & Down’ vil ikke bli sendt i høst som den har gjort de 2 tidligere sesongene. Serien vil returnere i 2012 med tredje og trolig siste sesong. Vi vente oss en retur av karakterne som spilles av Matthew McConaughey (The Lincoln Lawyer) og Will Ferrell (The Other Guys), pluss en gjesterolle over flere episoder av Jason Sudeikis (Saturday Night Live).

De to nye seriene som ble plukket opp i vår vil også bli sendt i starten av 2012 på HBO. Dette er seriene ‘Girls’ og ‘Veep’.

‘Veep’ med Julia Louis-Dreyfus (Seinfeld) som senator som blir vise-president i USA, og finner ut at jobben ikke er noe slik hun forventet seg. Med på serien er også blant annet Tony Hale (Chuck/Arrested Development).

Lena Dunham (Tiny Furniture) produserer og spiller i serien ‘Girls’ om kvinner i 20-årene i New York. Der vi følger deres oppturer og nedturer, og alt midt i mellom. Judd Apatow og Jenni Konner er også med i produksjonen.

‘The Ricky Gervais Show’ og naturligvis ‘Game of Thrones’ som for en stund tilbake ble fornyet for en ny sesong kommer også tilbake. Med sesongstart i april for ‘Game of Thrones’.

Samtidig er det også annonsert ‘Real Time With Bill Maher’, talkshowet til komikeren, og forfatteren Bill Maher er blitt fornyet for en tiende sesong. .

6 KOMMENTARER

  • TBA 2012

   Ser for meg at den kan bli sendt sammen med Eastbound & Down og Luck i januar-april perioden HBO har før Game of Thrones og Treme i april. Mer sansynelig for at den blir sendt med Treme og GoT egetnlig.

  • Hung har en grei start, men synes det ble kjedelig ganske så fort. Kan hende jeg plukker det opp en dag, men med så mye godt HBO leverer så ville jeg heller gått for noe annet fra kanalen isteden. How To Make It In America, og Bored To Death for eksempel.

   • Ser allerede på BtD og HtMiiA, har nesten sett ferdig Entourage. Noe annet å anbefale fra HBO? Gjerne noe annet enn The Wire, Sopranos, Boardwalk Empire, CUE, osv? :;)

    • The Life And Times Of Tim er veldig morsomt, hvis du liker Curb your enthusiasm spesielt. 2 sesonger + en siste som starter i desember i år. Du kunne også ha sjekket ut Shameless (US) fra Showtime, det er et veldig bra komidrama og hadde mer sansen for amerikanske enn originale britiske.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here