CBS har nå annonsert når kanalens serier returnerer og når de nye seriene vil starte. I år er CBS en av de sterkeste av de store kanalene med sine nye serier og seriene som kommer tilbake etter forrige sesong på kanalen. Mike & Molly, Blue Bloods, og Hawaii Five-0 ble alle fornyet for en sesong til etter deres første sesong. Noe ulikt Fox og NBC som kansellerte de fleste seriene de hadde plukket opp til serie, NBC kansellerte alle nye mens Fox lot animasjon-serien ‘Bobs Burgers bli igjen som eneste nye serien som overlevede. Selv The Chicago Code måtte bøte med kansellering.

Her er CBS sine sesongstarter og kanalens seriestarter til høsten.

Mandag 19. september
How I Met Your (sesong 7)
Two And A Half Men (sesong 9, uten Charlie Sheen)
Hawaii Five-0 (Sesong 2)
2 Broke Girls (Seriepremiere)

http://www.youtube.com/watch?v=hr3FXTioTIo
‘2 Broke Girls’
Serien handler om to unge jenter i New York. Max den arbeidende jenta med bein i nesa, og Caroline den tidligere rike Paris Hilton-kopien(inntil at familien nå mistet pengene). De to ender opp med å et felles mål om å starte egen butikk, for å komme seg vekk fra dårlig råd og dårlige levekår.

Serien er lagd av komikeren Whitney Cummings, og Michael Patrick King(Sex And The City). Dette er andre piloten til Cummings som ble plukket opp til serie i år, NBC plukket opp serien hennes ‘Whitney’ hvor hun selv spiller hovedrollen i. Hun blir bare med som mulig gjesteskuespiller og som produsent i ‘2 Broke Girls’. Kat Dennings(Nick And Norah`s Infinite Playlist) og Beth Behrs sammen med Matthew Moy(Scrubs) er av skuespillerne annonsert til serien.

 

Tirsdag 20. september
NCIS (Sesong  9)
NCIS: Los Angeles (Sesong 3)
Unforgettable (Seriepremiere)

http://www.youtube.com/watch?v=mgBUx09liQk

‘Unforgettable’
Carrie Wells(Poppy Montgomery), en  gåtefull tidligere politietterforsker med en sjelden egenskap som gjør at hun husker så og si alt. Det er ikke som at hun ikke glemmer noe, hun kan ikke glemme noe. Bortsett fra detaljene på drapet på hennes søster da hun var barn, som ville ha løst drapsgåten. Carrie prøver å ha fortiden bak henne, men ender opp tilbake med hennes eks-partner og som hun var i et forhold med, Al Burns(Dylan Wlash) når hun bidrar i en sak. Å være tilbake hos politiet føles riktig for henne, og Carrie går tilbake i jobben som etterforsker for gruppen til Al i NYPD som løser mordsaker.

Serien er produsert av Ed Redlich, John Bellucci, Sarah Timberman og Carl Beverly. Poppy Montgomery(Without A Trace), Dylan Walsh(Nip/Tuck), Michael Gaston(Jericho), Kevin Rankin(Justified) og Daia Vaidya.

Annonse


Onsdag 21. september
Criminal Minds(Sesong 7)
CSI (Sesong 12)

Torsdag 22. september
The Big Bang Theory(Sesong 5)
The Mentalist (Sesong 4)
Person of Intrest(Seriepremiere)

http://www.youtube.com/watch?v=Z4Q3mVMBDck
‘Person of Intrest’

Serien handler om den mystiske millionæren Mr. Finch som har lagd et system for staten som kan forutse at kriminelle handinger som blir gjort mot den enkelte personen eller av den enkelte personen. Finch hyrer så inn den tidligere CIA-agenten Reese, som er blitt annonsert død for å stoppe handlingene fra å skje. Dette ved hjelp av programmet og ressurser Finch har, med kunnskapen og ferdighetene til Reese. Samtidig ender Reese oppi søkelyset til politiet av etterforskeren Carter (Taraji P. Henson), og Fusco (Kevin Chapman), en politimann som bruker Reese for egen vinning.

Spenningsdrama lagd av Jonathan Nolan(The Dark Knight). JJ Abrams(Lost, Fringe, Alias), David Semel (Heroes) og Greg Plageman (Cold Case), og Bryan Burke(Lost, Alias) er alle med som produsenter. Serien tar også over sendetidspunktet CSI har hatt siden 2000. CSI får nå plass på onsdag kveld istedenfor torsdag kveld.

Piloten var CBS mest likte tv-pilot blant test-publikummet på 15år. Dette er den andre serien JJ Abrams er med som produsent  som har blitt plukket opp til 2011-2012 sesongen. I hovedrollene finner vi dobbel-Emmyvinner Michael Emerson(Lost) og James Caviezel(The Prisoner).

 

Fredag 23. september
CSI NY (Sesong 8 )
Blue Bloods (Sesong 2)
A Gifted Man(Seriepremiere)

http://www.youtube.com/watch?v=romQ_y3Yk7s
‘A Gifted Man’

Serien handler om den suksessfulle kirurgen Michael Holt(Patrick Wilson) som ser hans døde ekskone. Michael blir overbevist av denne illusjonen av eks-konen hans så han velger å forsette å jobbe på gratis-klinikken ekskona drev med før hun døde. Dette gir en helomvending i livet til Michael, og det ikke bare for Michael.

Patrick Wilson har vært i en rekke storfilmer de siste årene som ‘The Phantom of The Opera’, ‘A-Team’, ‘Watchmen’ og nå nylig ‘Insidious’. Nå er han å se som hovedkarakteren i denne tv-serien. Virker som en blanding av Grey` Anatomy og Ghost Whisperer. Serien er lagd av Oscar-nominert Susannah Grant («Erin Brockovich»), Oscar-vinner Jonathan Demme («The Silence of the Lambs»), Sarah Timberman, Carl Beverly og Neal Baer («ER»). Blant annet finner vi også Julie Benz(‘Dexter’, ‘No Ordinary Family’) og Pablo Schreiber(‘Lights Out’, ‘The Wire’) i rollene. TCA-vinner Margo Martindale(Justified) spiller også i serien.

 

Lørdag 24. september
Rules of Engagement

Søndag 25. september
CSI Miami (Sesong 10)
The Good Wife (Ses0ng 3)
The Amazing Race (Sesong 19)

Torsdag 29. september
How To Be A Gentlemen (Seriepremiere)

http://www.youtube.com/watch?v=yJSo2Mm3uNc
‘How To Be A Gentlemen’

Serien handler om skribenten Alan(David Hornsby) som jobber for et magasin. En dag ender magasinet opp med en ny eier, og forandringer gjøres. Alan må gjøre om måten han skriver på, til å gå fra gentleman til litt mer macho. Hvis ikke får han sparken. Dette får han drahjelp av kjenningen Bert av, som også driver et helsestudio. De to starter så et vennskap hvor de lærer av hverandre. Samtidig blir vi også kjent med folkene rundt dem som søsteren til Alan, Janet(Mary Lynn Rajskub) og hennes mann Mike(Ryhs Darby).

Serien er lagd og produseres av David Hornsby(It`s Always Sunny In Phildelphia) som også har hovedrollen i serien som Alan. Med seg har han Adam Chase(Friends)  som produsent. Serien blir første tv-rollen til Kevin Dillon etter Entourage blir ferdig på HBO, 11. september, en rolle han har hatt siden 2004. Med er også Mary Lynn Rajskub(24), Ryhs Darby(Flight of The Conchords), David Foley og Nancy Lenehan.

2012

‘The 2-2’
Robert De Niro og Jane Rosenthal er også med å produsere politidrama-serien ‘The 2-2’ som vil komme i starten av 2012. Piloten er i produksjon. Skuespillere bekrefta til serien er Adam Goldberg(Saving Private Ryan, Entourage), Terry Kinney(Oz, The Mentalist) og Leelee Sobieski(Joan of Arc, Uprising).

Kilder:
Movieweb – CBS Upfronts Trailers
TVLine – CBS Fall Schedule

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here