Damages har vært en svært heldig serie. Fra å bli annonsert kansellert til å vinne Emmy-priser, for å så bli melde overgang  fra FX Networks til  Audience Network og nytt produksjonselskap. Serien er tilbake 14. Juli.

Serien er kjent for sesong-lange plot, gode skuespillere med blant annet Emmy for Glenn Close og Željko Ivanek, samtidig med at historien ikke blir presentert på den mer tradisjonelle måten. Andre Emmy-nominerte for serien er Ted Danson og William Hurt. Serien vant blant annet Emmy i 2008 for årets dramaserie, og har blitt nominert til beste dramaserie i 2009 også.

I år blir sesongens skurk spilt av den kjente skuespiller-veteranen John Goodman, som avsluttet sin rolle i HBO-serien Treme i fjor. I videoen nedenfor blir hans karakter beskrevet, etterfulgt av en ny teaser for den nye sesongen.

John Goodman om hans karakter på Damages

Annonse

Ny teaser for sesong 4
http://www.youtube.com/watch?v=p-ph9tEYe3Q

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here