Mr. Sunshnie. Foto: NBC
Mr. Sunshnie. Foto: NBC

Matthew Perry er tilbake, velartikulert som alltid. I februar er det ny komiserie med stjernen fra Friends, og denne gangen har han selv ført pennen.

Matt Le Blanc er alt tilbake på skjermen med sin Episodes (forvent et førsteinntrykk av serien her om et par dager), og i februar følger kompisen Perry etter. EW har publisert et intervju, hvor han utdyper ønsket om å forsøke igjen etter fiaskoen Studio 60 on the Sunset Strip (som vi for øvrig ikke mener var en fiasko med tanke på kvalitet, serien var god den).

Mr. Sunshine handler om en mellomleder som nok ikke nødvendigvis er smartere enn sine undersåtter. Om den baserer seg på herlige Perrys merksnodige humor, kan dette bli riktig så bra. Samtidig er det få sjanger som er tøffere enn sitcom. Hva tror du? Traileren var i hvert fall god trim for lattermusklene.

ABONNEMENT

Lord Of The Rings

Stor oversikt: Kommende serier

Hvilke TV-serier kommer på TV og strømming? Serienytt gir deg den komplette oversikt over alle serier som er på vei.
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer