Whitfield erstattes som Spartacus

Etter sjokkbeskjeden om at kreften var tilbake, har Starz besluttet å hyre inn en ny til å spille gladiatoren.

I tidligere intervjuer med produsent DeKnight har indikert at avgjørelsen om å hyre inn en ny, eller eventuelt kansellere hele serien, ville bli tatt i samråd med Whitfield. Det ble altså i god Queen-stil, the show must go on…

Annonse

Det er en veldig blandet følelse til nyhetene. Jeg var meget imponert over første sesong og vil gjerne se fortsettelsen, men det blir nok vanskelig å venne seg til en ny i rollen. For Starz var det vel ikke særlig valg, serien var et slags gjennombrudd for dem hva TV-serier angår og nok alt for verdifullt til å gi slipp på.

Det blir nok heller ingen vikarrolle det er snakk om, vedkommende som hyres inn vil bli tilbudt en 3-års kontrakt.

Sam Worthington ville vært mitt førstevalg, men aldri i verden om en filmstjerne tar til takke med (potensielt) 3 år på TV-skjermen. Grant Bowler fra True Blood og Lost er et godt, nøkternt alternativ.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Serieåret 2023
Serienytt-oversiktene

Relevante nyheter