Om oss

Av entusiaster, for entusiaser

Serienytt.no er en side dedikert til TV-serier. Vi gir deg nyheter, anmeldelser, guider og annet. Alle som skriver for siden gjør det fordi de har et nærmest usunt lidenskapelig forhold til TV-serier og besitter kunnskaper om serier langt ut over det vanlige.

Det er viktig for oss å ha stor variasjon blant budbringere. Kvinner, menn, karrieremennesker, husmødre, unge rebeller, gamle rebeller, hippier, kapitalister osv. – alt for å skape dynamikk og få frem ulike perspektiv.

Integritet og visjon

Serienytt er redaksjonelt uavhengig, hverken serieprodusenter eller TV-kanaler er tilknyttet siden. Vi tar ikke betalt for å skrive innhold og vi publiserer aldri noe vi anser setter spørsmålstegn ved vår integritet og uavhengighet. Juridisk ansvarlig for innhold på siden tilfaller Daatland Media.

Ønsket er å være kompetente amatører som produserer innhold motivert av den enkle grunn at vi har det gøy i prosessen – og håper du som leser har det gøy når du leser det.

Kvalitet

Vi har som mål å alltid gi deg så god kvalitet over innholdet som mulig. Galskap, humor og seriøsitet vil kombineres for å gi deg en cocktail å bli betatt av.

Entusiasme

Entusiasme og engasjement er vår drivkraft. Det sikrer at du får nyheter som bryr seg like mye om serien som det du gjør.

Eier

Serienytt driftes av Daatland Media, grunnlegger og ansvarlig for siden er Vidar Daatland. Hver enkelt bidragsyter har fulle og hele retten til sine bidrag. Du kan kontakte oss på kontakt@serienytt.no

X