Tom Hardy-serien Taboo vil forsette utover sin første sesong. Det kan Hardy nå avsløre.

Etter å ha blitt annonsert først som en miniserie ser det ut som Taboo vil forsette i flere sesonger til.

Til våre svenske kolleger i MovieZine, som intervjuet Hardy nylig, kunne serieskaper, produsent og skuespilleren for serien avsløre at det planlegges flere sesonger av BBC-serien. Det kan bli opptil 7 sesonger.

Ettersom Taboo ligger på rundt 5 millioner seere per episode på BBC One har serien levert gode seertall for å være en ny serie. Om dette er seertall som forsetter å vokse for hver sesong, slik som Luther og Sherlock, vil det utvilsomt være interesse fra kanalen å forsette å gi serien grønt lys på hovedkanalen.

Et annet alternativ kan også være at BBC flytter serien til BBC Two, hvor Peaky Blinders allerede er en suksess med mindre seertall.

Her hjemme i Skandinavia og Norge er Taboo tilgjengelig på HBO Nordic.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here