Netflix har sikret seg de globale rettighetene for dramaserien Greenleaf. Serien ble første gang sendt i USA sommeren 2016. 

Serien Greenleaf fra den amerikanske Oprah Winfrey og Discovery-kanalen OWN er nå på vei til Netflix for medlemmer utenfor USA og Canada.

Dramaserien fra Craig Wright (Six Feet Under, Lost) handler om når Greenleaf (Merle Dandrige, The Night Shift) vender hjem til til Memphis og megakirken til hennes foreldre etter hennes søster Faith dør. I serien blir vi også kjent med familiens patriark Lady Mae (Emmy-vinner Lynn Whitfield, The Josephine Baker Story), og hennes karismatiske og manipulerende far James (Keith David).

Annonse

Ifølge Variety vil nye episoder bli tilgjengelig dagen etter episodene er sendt i USA når serien returnerer 15. mars i USA. Sesong 1 vil bli tilgjengelig for alle Netflix-brukere utenfor USA og Kanada i mars også.

201703mar00:01Greenleaf, sesong 1NetflixSjanger:Drama

201716mar00:0100:02Greenleaf, sesong 2NetflixSjanger:Drama