Sigourney Weaver er klar for Netflix-serien The Defenders

Sci-fi dronningen, med en fortid i Alien-filmene, Ghostbusters og Avatar, skal spille skurk i den kommende Netflix-serien The Defenders.

Dette er hennes første fremtredende TV-rolle siden miniserien Political Animals fra 2012. Hun har funnet tid til serien ved siden av innspillingen til de etterlengtede Avatar-oppfølgerne.

Annonse

The Defenders er Netflix-varianten av Avengers, hvor de samler superheltene fra sine TV-serier Jessica Jones, Daredevil, Luke Cage og kommende Iron Fist mot det som denne gang ryktes å være en større trussel enn de mer lokale de har vært stilt ovenfor i sine respektive serier.

Hvem hun spiller er ikke kjent enda, med tanke på hvilken formidabel skuespiller dette er kan vi nok håpe på at det blir en god rollefigur. Mens Marvel-filmene (og superheltfilmer generelt) gjerne har slitt med endimensjonale skurkeroller, har Netflix-seriene fått litt mer dybde på plass på det området. Spesielt .

Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter og Finn Rand har øvrige hovedroller i serien, ved siden av Weaver. Andre skuespillere som regnes med å dukke opp er Scott Glenn, Elden Henson, Simone Missick og Eka Darville. Sjefsprodusenter blir Dougles Petrie og Marco Ramirez. TV-serien vil bestå av 8 episoder, og antas å komme sent i 2017 eller i starten av 2018.

Netflix jobber også med en The Punisher-serie, ved siden av oppfølgere til Jessica Jones og Daredevil.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom