Etter flere år er det annonsert at Larry David og Curb Your Enthusiasm returnerer til HBO.

HBO kan nå i dag annonsere at Curb Your Enthusisam får en niende sesong.

Det har vært stadig snakk om at Larry David ville returnere med serien på HBO, ettersom HBO selv lenge har sagt døren er oppe for David om en ny sesong av den Emmy og Golden Globe-vinnende serien.

Det er nærheten av 5 år siden forrige episode ble sendt – som endte med at Larry og Leon (J.B. Smoove) endte opp i eksil i Paris. David har innrømmet at han har hatt problemer med å returnere til serien. Curb er uten tvil et spesielt tilfelle, og vi tror i ikke David ville returnere om han ikke hadde god plan for serien.

Detaljer om den nye sesongen vil bli avslørt på et tidligere tidspunktet.

Med 80 episoder per dags dato er Curb Your Enthusiasm den eldste HBO-serien noen gang. Serien startet som en spesial i 1999, før det ble en TV-serie året etterpå i 2000. Så ble det sendt 7 sesonger av serien før den tok en nesten 2-års pause i 2009 til 2011. David sto også bak HBO-filmen Clear History, hvor han spilte mot Emmy-vinner Jon Hamm (Mad Men).

Dette er det andre tegnet på at nye HBO-presidenten Casey Bloys har begynt å få fortgang i sakene hos HBO. Nylig kunne HBO også annonsere at Westworld endelig får premiere i høst etter problemer med prosjektet.

Vi i Serienytt ser fram til å se de videre affærene Larry ender opp med å falle i. Endelig er Larry tilbake.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here