Den populære serien om tidsreiseren Claire (Caitrona Balfe) er tilbake 9. april i statene og ut fra hva vi forstår er den tilgjengelig dagen etter her hjemme på Viaplay.

I den nye sesongen står Paris for tur, en ny plakat er kommet med tittelen «The Etiquette of War». Nye tilskudd er blant annet lionel Lingelser som Kong Louis XV, Rosie Day som Mary Hawkins og Andrew Gower som prins Charles Stuart.

Sesong 2 vil bestå av totalt 13 episoder og fortsetter handlingen satt til 1700-tallet. Første sesong ble godt mottatt av kritikere og TV-seere, den ble også nominert til årets beste drama av Golden Globes. Selv hadde jeg den på min egen toppliste for 2015.

Outlander Season 2 Marketing Shoot

Mars måned er med dette fylt ganske godt opp av storslagne serier. Fear The Walking Dead, Game Of Throne, The 100, Veep og Banshee er alle tilbake i tillegg til den nye Netflix-serien The Ranch. For fullstendig oversikt sjekk ut vår premierekalender.

Annonse
Annonse
Abonner
Varsle om
guest
0 Comments
Innebygde tilbakemeldinger
Vis alle kommentarer