Og der gikk John Oliver inn for å pulverisere Donald Trump

1

HBOs mest suksessrike komiker de siste årene fikk nok og lot Donald Trump være hovednyheten i nyeste episode av Last Week Tonight.

Løgner, manglende vilje til å ta avstand fra rasister og de mange påstandene om Trumps suksess i forretningslivet ble dissekert en etter en. John Oliver revitaliserte humorsjangeren med programmet sitt i 2014 hvor han har tatt for seg alt mulig av temaer, både nært og fjernt. Mange har undret seg over at han, i motsetning til andre komikere, har unnlat å ta for seg den brautende presidentkandidaten.

Til det har han forklart at han ikke så poenget i 2015 når valget tross alt ville være i 2016. Nå som vi valget er godt i gang var tiden moden for en klassisk John Oliver-tirade, som er godt mulig den morsomste julingen presidentkandidat Trump har fått så langt.

Episoden sendes på HBO Nordic på tirsdag, men Trump-segmentet er alt lastet opp på HBOs Youtube-kanal. Du kan se det øverst i artikkelen.

Annonse

Videon nærmer seg i skrivende stund 1 millioner visninger. Tidligere har Fifa-fokus vært mest populært fra komikeren med over 12 millioner visninger, men det er godt mulig Trump-harseleringen topper de tallene.

Og hva så med våre lesere (som for oss er de eneste stemmene som teller?). Gi din stemme på Trump or not under.

Håper du Donald Trump blir USAs president?

Se resultater

Loading ... Loading ...

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here