Trailer til Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadow

Oppfølgerfilmen ser ut til å omfavne kildematerialet enda mer, filmen kommer på kino i juni 2016.

Ninjaskilpaddene har en litt spesiell plass i mitt seriehjerte. De var den siste barneserien jeg fulgte før jeg ble for «voksen» for slik og det ikke var kult blant jevnaldrende (kjipern). Filmen fra 1990 var den første filmen med 15-års aldersgrense som jeg snek meg inn på i en alder av 11 år. Det var en himmelsk opplevelse å leke ninja i kinoskyggene.

Annonse

Den første filmen var vel ikke akkurat banebrytende på noen måte, den var over nesten før den startet. I traileren som nå kom er det litt mer stilen til 90-tallsfilmene å spore, for ikke å snakke om tegneserien.

Bebop RocksteadyCasey Jones er med denne gangen, spilt av Arrow-stjernen Stephen Amell. I tillegg dukker mutantene Bebop og Rocksteady opp. Will Arnett (Arrested Development) og Megan Fox er begge tilbake i den Michal Bay-produserte filmen. David Green står for regien, han overtar etter Jonathan Liebesman som regisserte den første filmen.

Filmen ser ut som skapt for å være popcornmoro for 12-åringer og mye mer designet for å blidgjøre fansen av 80-tallsserien, som vel ikke akkurat var fra seg av glede etter den første filmen. Jeg kjente nå i hvert fall at guttungen i meg ble vekket, noe som var litt uventet da dette er en film jeg ikke akkurat hadde forhåpninger til. Det hele ser akkurat passe latterlig ut.

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom