Se første traileren til TV2-serien Okkupert

Del nyheten

Russerne kommer!

I forbindelse med høstlanseringen kunne TV 2 i dag vise fram den første traileren deres for kommende Okkupert.

Okkupert er beskrevet av TV 2 som en spenningsserie etter en idé av Jo Nesbø. Handlingen er lagt til Norge i nær fremtid. Russland har på vegne av EU satt i gang en «silkehanske»-invasjon av Norge, som har stoppet olje- og gass- produksjon på grunn av klimakrisen. Den offisielle forklaringen på den russiske okkupasjonen er at de skal sikre Europas tilgang til olje og gass før de igjen overlater Norge til selvstyre når det er oppnådd.
Okkupert undersøker hva som skjer i et okkupert land når livet tilsynelatende går videre som normalt på overflaten. Hvis alle kan fortsette sine liv, beholde sine materielle goder og fortsatt føle seg trygge vil de gjøre opprør? Vil de sloss?

https://www.youtube.com/watch?v=muo1K8mlzrk

Okkupert får premiere 27. september på TV 2.

Annonse
X
X
X