Med Beasts of No Nation starter Netflix sitt filminitiativ. Og det ser virkelig ut at deres første film ut er noe å se fram til. Nå har Netflix sluppet den første teaser-traileren for Beasts of No Nation.

Beasts of No Nation er skrevet og regissert av Emmy-vinneren Cary Fukunaga (True Detective) med Idris Elba (Luther, The Wire) og nykommeren Abraham Attah i de sentrale rollene.

Beasts of No Nation er basert på romanen til Uzodinma Iweala forteller den gripende historien om Agu, en barnesoldat som blir brutalt revet bort fra familien sin for å kjempe i borgerkrigen i et afrikansk land.

Vi kommer til å skrive om Netflix-filmene og kanskje anmelde dem etter interesse og mulighet i framtiden. Vi kunne tidligere denne sommeren skrive om at Brad Pitt-filmen War Machine kommer til Netflix.

Beasts of No Nation får premiere på Netflix fredag 16. oktober.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here