Syfys «mest ambisiøse serie noensinne» ser unektelig fristende ut

Syfy fortsetter med serier ment å bringe de tilbake til hva de en gang var: En kanal for Sci-fi fansen. The Expanse er, ut fra traileren å dømme, kanskje deres mest lovende prosjekt i så måte.

Konspirasjonsteori, kappløp, mysterium, verdensrommet. Stikkord som bør få de fleste av oss science fiction fans til å føle hypen vokse i det vi her ser blant annet Thomas Jane (Punisher) og Jonathan Banks i aksjon. Serien er av Syfy-sjef Dave Howe beskrevet som en serie «i episk størrelse og er Syfys mest ambisiøse serie så langt».

Annonse

http://www.youtube.com/watch?v=yP2BoUMSK-0

Første sesong har 10 episoder og premierer senere i år, eksakt dato ikke kjent. Den er basert på bokserien med samme navn av Daniel Abraham og Ty Franck. En bokserie som for øvrig har fått mye ros fra Game Of Thrones-forfatter George R.R. Martin.

I tillegg til Thomas Jane er Emmy-vinner og Oscar-nominerte Shohreh Aghdashloo med, samt Steven Strait.

Seriens handling er 200 år frem i tid da en kvinnes forsvinning fanger oppmerksomheten til en etterforsker (Jane). Det bringer han til et skip, hvor de så «reiser på et kappløp gjennom solsystemet for å avsløre en konspirasjon».

Jeg gleder meg veldig. Hva med deg?

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom