0
Publisert 05/07/2014 av Steffen Stø i Nyheter
 
 

Rapperen Action Bronson klar med egen web serieMed VICE allerede aktive med egne videoer og show på HBO har de samarbeidet med New York-rapperen Action Bronson om en ny web serie. Nå er første episode sluppet av web serien hans som heter Fuck, That’s Delicious.

Den VICE-sponsa serien er sentrert rundt mat som Action Bronson vil bli sluppet ny episode av hver måned. I første episodene spiser han et måltid i Brooklyn og en milkshake i Queens mens han mimrer om turneen med Eminem i New Zealand, Australia og Sør-Afrika.

Rapperen er snart klar for Norge. 14. august spiller han på Dattra til Hagen i Oslo.

Steffen Stø

Fagredaktør. 24 år. Bred kunnskap om tv-serier fra de siste 20 årene. Ta gjerne kontakt på steffen@serienytt.no for spørsmål o.l.