Ukens premierer uke 6

Topp britisk krim og såpeserien som nekter å dø. Vi gir deg oversikt over ukens premierer.

OL nærmer seg med stormskritt, som ventelig vil stjele mye av sendeskjemaet fra helgen av. Men heldigvis får vi et par gode premierer denne uken.

Annonse

 

Mandag: Glamour tilbake

  • 17:00: Glamour (TNT)

Glamour (The Bold And The Beautiful) forsvant for et par år siden fra TVNorge, før Canal 9 overtok. Også de droppet serien. Men nå forsøker TNT seg.

 

Torsdag: Et hus av løgner…

  • 20:00: House of Lies sesong 3 (C More Series/Play)

Nydelige Kristen Bell og Don Cheadle er tilbake for mer Showtime-drama. Sesong 3 premierte natt til 13. januar i USA, så her ligger ikke C More langt bak.

http://www.youtube.com/watch?v=HxtUWKoNNPg

 

Fredag: Britisk kvalitetskrim

  • 21:00: Mad Men sesong 3 (TNT)
  • 23:30: Luther sesong 3 (NRK1)

Ingen grunn til å legge seg tidlig denne kvelden, for fantastiske Luther er tilbake med sin siste sesong. Seriens stjerne Idris Elba (The Wire) har rukket å bli et skikkelig hett navn de siste årene med Thor-filmene, Prometheus, Pacific Rim og Mandela: Long Walk To Freedom. Selv om det er synd det ikke blir mer Luther (det er ytret ønske fra både skuespiller og serieskaper om enten film eller miniserie i fremtiden), er det kanskje greit at BBC-serien gir seg på topp.

I tillegg kommer TNT med sesong 3 av Mad Men. Ligger litt bak der, men for de som kun har sett de to første sesongene så er den jo obligatorisk.

Hva syntes du om uken? Ser du noen feil eller mangler? Rop ut i kommentarfeltet!

For enkel oversikt sjekk ut Premierekalenderen eller følg oss på Facebook (forsidebilde inneholder sendeskjema)

Om forfatter

Vidar Daatland
Vidar Daatland
Serienytt-gründeren startet nettsiden i 2011. Medie- og informasjonsviter, tidligere soldat, som ved siden av redaktørjobben er seniorrådgiver for Høyskolen Kristiania.
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom