Yvonne Strahovski til 24: Live Another Day som en CIA-agent

Samme dag som FOX skal røpe flere detaljer angående 24: Live Another Day i Los Angeles blir Yvonne Strahovski bekreftet til serien.  

Chuck og Dexter-stjerna vil få en sentral rolle i 24: Live Another Day.

Annonse

Australske Strahovski skal dukke opp i  24 som CIA-agenten Kate Morgan. Kate er beskrives som en strålende agent, men impulsiv i felten i London.

24LAD_

24: Live Another Day forsetter historien om Jack Bauer (Kiefer Sutherland) 4 år etter at Jack rømte som en ettersøkt mann, denne gangen befinner han seg i Europa.

Kim Raver som Jack sin tidligere flamme, William Devane som hennes far James Heller og Mary Lynn Rajskub som den tidligere CTU-analytikeren Chloe er også tilbake.

Nye karakterer i 24: Live Another Day inkluderer Michael Wincott som en kjent hacker, Oscar-nominerte Judy Davis som enken til en terrorist,  Gbenga Akinnagbe (The Wire) som CIA-agenten Erik Ritter og Giles Matthey (True Blood) som en dataekspert hos CIA i London.

Miniserien på 12 episoder vil være en dag i livet til Bauer kuttet ned til 12 timer. Serien er også ment å være en restart for serien, slik at både nye fans og tidligere fans kan følge med på de nye timene i livet til Jack Bauer. De 12 episodene er alle spilt inn i London, hvor også hele serien hovedsakelig er satt til.

Ingenting er bekreftet hvorvidt serien dukker opp her i Norge. TV 2, som sendte 24 i sin tid, har ikke svart på henvendelser fra oss.

24: Live Another Day har premiere 5. mai på FOX i USA.

Om forfatter

Steffen Stø
Steffen Stø
Freelancer
Annonse

Premierenyheter
Se hva som kommer

Anmeldelser
Kritikernes dom