‘Strike Back’ sesong 2 promo

‘Strike Back’ sesong 2 promo

0
0
SHARE

Strike Back er tilbake med ny sesong fredag 17.august. Her er en nye promo satt til Bob Dylan-låten “Early Roman King”.

Strike Back er en høyoktan, verdensomspennende thriller med historier som hentet ut fra dagens nyheter. Serien fokuserer på to medlemmer av et topphemmelig agentbyrå med navnet Section 20.  Den ene Michael Stonebridge, en britisk sersjant på et eliteteam som jobber for å forhindre terrorisme og den andre Damien Scott, en tidligere US Delta Force agent som ble tatt ut fra styrken like for USA invaderte Irak.

Stonebridge, Scott og resten av Section 20 reiser på kryss og tvers på jakt etter den dødelige, internasjonale terroristen Latif, som planlegger et stort angrep som kan få globale følger.

Mona Habbestad

Fagredaktør. Selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tunge drama. Er av den oppfatning at en god serie er en serie som underholder deg, uansett hva kritikere måtte mene.