TVNorge satser videre på komedie og har nå sikret seg Two And A Half Men. I tillegg har kanalen sikret seg rettighetene til å sende klassikeren Friends.

Det blir dermed en trio fra Warner Bros., for i tillegg til de to seriene har kanalen The Big Bang Theory.

Friends trenger vel ikke særlig introduksjon, den var en giganthit både i statene og her hjemme da den gikk på TV2. Big Bang Theory og Two And A Half Men er to av de største komiseriene som går på amerikansk fjernsyn.

Første episode av Friends premierer mandag 13. august kl. 17:10 – hvor den vil gå hverdager fremover. Kanalen satser på en eksisterende trend, det å sette opp repriser av komedier etter normalarbeidstiden er over. Med det varmer kanalen opp til prime-time med en sterk kombinasjon. Klassikeren blir etterfulgt av Two And A Half Men (17:40) og The Big Ban Theory (18:05).

Seriene er skreddersydd annonseformatet og det er ikke overraskende at kanalen velger en slik trio. De har ganske like sjangerkonvensjoner og bør fange godt blant både unge og de litt eldre. Sistnevnte gruppe har nok et nostalgisk forhold til seriene, og fortsetter nok for å sjekke ut veteranseriene som følger.

Det er noe uklart om rettighetene inkluderer de nyeste episodene av de to seriene, men dette sjekker vi opp i. Normalt er det snakk om repriser, da det er en forholdsvis billig måte å fylle opp sendeskjemaet utenfor prime-time.

DEL
Forrige artikkelM. Night Shyamalan regisserer TV-pilot
Neste artikkelH+: the digital series premeierer neste onsdag!
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.