Foto: TNT

Anger Management fikk et forventet fall i seertall, spørsmålet blir nå om den klarer å stabilisere seg. 

Etter forrige ukes rekord-premiere fortsatte serien med imponerende seertall. 3.37 millioner er solide tall for en komedie på kabel-TV, men et skår i gleden er at det er et fall på hele 38% i forhold til de to første episodene som ble sendt forrige torsdag.

Samme kveld oppnådde Wilfred 1.45 millioner og Louie 1 million seere.

Vi skal se om vi får ut et førsteinntrykk av serien de nærmeste dagene. Har du sett serien? Del gjerne ditt inntrykk i kommentarfeltet under.

Klikk her for flere Anger Management-nyheter.

DEL
Forrige artikkelTeaser til sesong 5 av ‘Sons of Anarchy’
Neste artikkel– Nå har denne serien virkelig fått farten opp
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.