Dexter-kanalen Showtime har for alvor startet PR-kampanjen for den kommende sesongen, nå med litt blodig humor. 

Memes er et populært nett-fenomen, ofte ved å legge til artige sitater på bilder. I forbindelse med årets Comic-Con har Showtime sendt ut en liten bunke, som du kan se i bildegalleri under. I tillegg har vi lagt ved en som leserne av EW laget.

Nå var det flere av oss som var enig i risen som vår egen Tobias ga sesong 6, men jeg klarer ikke annet enn å glede meg til ny sesong – på tross av de mange svakhetene til den foregående.

Om du er av dem som bare lengter etter noe Dexter-relatert mens du venter på sesongpremieren, kan du i tillegg til å kose deg med bildene også sjekke ut andre Dexter-nyheter.

I tillegg til Dexter har også seriene Shameless, House Of Lies og Episodes fått samme behandling. Bildene ligger klar i galleriet!

DEL
Forrige artikkelAMC og Activison lager spill rundt ‘The Walking Dead’
Neste artikkelTeaser til sesong 5 av ‘Sons of Anarchy’
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.