3
Publisert 07/31/2012 av Mona Habbestad i Nyheter
 
 

Remake av ‘The Brady Bunch’ under utvikling hos CBS

brady bunch
brady bunch

USAs mest berømte miksede familie ser ut til å kunne få et comeback. CBS utvikler nå en remake av kultkomedien The Brady Bunch i samarbeid med Vince Vaughn. Prosjektet har allerde fått manusordre.

Den originale situasjonskomedien ble utviklet av Sherwood Schwartz og hadde Robert Reed og Florence Henderson i hovedrollene. Serien gikk fra 1969 til 1974. Den handlet om Mike Brady, en enkemann og ariktekt med tre sønner som gifter seg med Carol Ann Martin, som har tre døtre.

Samme konsept – tilpasset ny tid

Vince Vaughn står bak den potensielle remaken av ‘The Brady Bunch’

I den nye Brady Bunch, skrevet av Mike Mariano (Raising Hope, My Name Is Earl) møter vi Bobby Brady som har egne barn, og som er gift på ny med en kvinne som også har egne barn fra før. I tillegg har de et felles barn. Eksene deres er fremdeles en del av livet deres, og endringene fra originalserien reflekterer utviklingen i familiedynamikken over de siste tiårene. I 1969 ønsket Schwartz at Carol skulle være skilt, me nettverket nektet å gå med på det. Det endte med at hennes første ekteskap aldri blir nevnt i det hele tatt.

Vince Vaughn skal i følge Deadwood ha fått ideen til en remake og deretter gått i kompaniskap med Mariano. Mariano og Lloyd Schwartz, sønnen til Sherwood Scwhartz, skal være produsenter sammen med Vince Vaughn, Victoria Vaughn og Peter Billingsley gjennom Vince Vaugn sitt produksjonsselskapWild West Picture Show Prods.

CBS TV Studios har rettighetene til den originale serien som ble produsert av Paramount Television. Studioet har god erfaring med å blåse liv i gamle serier. Studioet har for tiden tre remakes i produksjon –  CBS-serien Hawaii Five-0 og the CW-seriene 90210 og Beauty And The Beast.

 

Tilbake til tradisjonelle familiekomedier?

The Brady Bunch kan tyde på at CBS søker en vridning tilbake mot mer tradisjonelle familiekomedier. Etter at serier som Everybody Loves Raymond og The King of Queens ble avsluttet, så har kanalen satset mer på venne/forholdsserier som Two and a Half Men, The Big Bang Theroy, How I Met Your Mother og 2 Broke Girls.

Hvis en moderne remake skulle få grønt lys, så vil CBS mest sannsynlig hente frem den populære intro-sangen og modernisere den slik de har gjort med Hawaii Five-0. Du kan se alle sesongenes intro-sekvens nederst på siden. 

The Brady Bunch har ført til spinn-off serier, tv-film gjenforeninger, en musikal og en suksessfull serie filmparodier med Shelley Long i hovedrollen.

Mona Habbestad

Fagredaktør. Selverklært SerieFreak med bred og variert smak, lar seg underholde av så vel lettbente såpeserier som tunge drama. Er av den oppfatning at en god serie er en serie som underholder deg, uansett hva kritikere måtte mene.