Over 4000 elleville fans var til stede på Comic Con for å se Breaking Bad-stjernene snakke om en av tidenes beste serier.

Traileren som kom i den sammenheng ser råbra ut.
http://www.youtube.com/watch?&v=VlvsE8fMHP4

 

15. july starter den 5. og siste sesongen av serien.

DEL
Forrige artikkel‘Community’-stjernen Joel McHale til ‘Sons of Anarchy’
Neste artikkelComic-Con 2012: Se hele ‘Game of Thrones’-panelet
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.