1
Publisert 06/29/2012 av Steffen Stø i Nyheter
 
 

TNT fornyer ‘Dallas’ og ‘Rizzoli & Isles’

dallas_feature_bobby_cast_966x703
dallas_feature_bobby_cast_966x703

Foto: TNT

Amerikanske kabel-tv kanalen TNT er fullt på vei til å fornye flere av seriene sine, og starter med Dallas og Rizzoli & IslesFalling Skies forventes å bli fornyet snart, og muligens Franklin & Bash. Mens en ny serie fra The Walking Dead-produsenten Frank Darabont snart blir annonsert til serie.

TNT har fredag offentliggjort en fornyelse av dramaserien Rizzoli & Isles for en fjerde sesong på kanalen. Også Dallas ble fornyet for en ny sesong på kanalen i 2013. Begge seriene vil få nye sesonger på 15 episoder hver neste år.

Etter å ha startet etter de siste episodene av The Closer på kanalen har Rizzoli & Isles endt opp med å bli en av kanalens største serier, og dratt inn 7.1 millioner seere. Noe som også gjør den en av de største seriene på amerikansk kabel-tv i sommer.

Rebooten til Dallas opplever også som nesten forventet litt suksess, og har hatt 6.9 millioner seere i gjennomsnitt så langt. Dallas som forsetter historien fra serien med samme navn fra 80-tallet har nok av seere som ville trolig også se den nye serien om historien rundt J.R. Ewing og de andre.

Nye Dallas kommer på tv-skjermen førstekommende mandag, 2. juli klokken 21:45 på TV2.
Også sci-fi dramaet Falling Skies forventes tilbake med en tredje sesong i 2013. Serien som denne uka i USA sendte sin tredje episode av 10 episoder for sesongen er fremdeles en av de største dramaseriene på amerikansk kabel-tv. Men siden serien er en storsatsing vil kanalen bruke lengre tid på å få den fornyet.

Franklin & Bash startet dårligere enn i 2011 denne sesongen i seertallene, men har gått opp de to siste ukene. Serien har bedre sjanser for å overleve nå, men kan bli kansellert i år fremdeles.

Steffen Stø

Fagredaktør. 24 år. Bred kunnskap om tv-serier fra de siste 20 årene. Ta gjerne kontakt på steffen@serienytt.no for spørsmål o.l.