Hvem (eller kanskje hva) foretrekker du?

 

The good…

Bobby Ewing representerer speidergutten – den lojale (og kanskje naive) og empatiske helten som står på for «det gode». Han er av samme lest som Luke Skywalker, Eddard Stark og MacGyver. Rett og slett en blodekte good-guy.

I Dallas er på mange måter hans store nemesis sin egen eldre bror. Er det Bobby du heier på?

 

The bad…

På den andre siden av ringen står J.R. Ewing. Grådig, komplisert og med et moralsk kompass som aldri helt ser ut til å peke i samme retning to dager på rad. Han er en Darth Vader og Jamie Lannister.

Tilsynelatende ondskapsfull, men skimter tidvis til. Kan han bli snill? Ønsker vi han snill?

Elsk han eller hat han, det er ikke til å komme utenom at JR Ewing er stjernen i Dallas. Er han din favoritt i kampen mellom Ewing-brødrene?

 

Stem i vei (og krangle gjerne i vei i kommentarfelt under artikkel)!

 

Bobby Ewing vs. J.R. Ewing. Hvem er din favoritt?

Se resultater

Loading ... Loading ...
DEL
Forrige artikkelDette er ‘Dallas’
Neste artikkelDallas – Førsteinntrykk
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.
  • hank

    skuespilleren er perfekte