Foto: Starz

Starz har i dag kunngjort at kommende sesong av Spartacus – med navnet War of the Damned – blir den siste i serien.

Serien, som er en av mine personlige favoritter, er kanalens største suksess med 6 millioner ukentlige seere.

Den visuelt særegne serien vil i følge serieskaper Deknight gå ut med et stort actionsmell. Avgjørelsen om å avslutte sagaen var ikke en enkel en, men skal være det beste for å få en skikkelig slutt på historien. Som enhver med litt kjennskap til sagnet om Spartacus, så ville det vært i vanskeligste laget å dra det ut alt for lenge.

Til tross for suksessen har det vært nok av vanskeligheter med å produsere serien, i 2011 døde hovedpersonen Andy Whitfield etter lengre tids kamp mot kreften.

Siste sesong vil bli sendt neste år. Her hjemme er det TVNorge Max som sendte serien, og vil ventelig også sende siste sesong også. La oss håpe det blir like bra som DeKnight hevder.

“This season is bigger than anything we’ve attempted. The scope and scale is just amazing. We’re dealing with massive battles between thousands of people. We hope to leave people feel satisfied.”

Liten smakebit fra siste sesong:

DEL
Forrige artikkelSlik går det med TV2-seriene
Neste artikkelHannibal Lecter er castet!
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.