Hugh Laurie vil spille hovedskurken i den kommende RoboCop-filmen. Hugh Laurie er kanskje best kjent som Dr. Gregory House på det medisinske dramaet House som i vår sendte sin siste episode.

Hugh Laurie fra House er i forhandlinger til å spille hovedskurken i den kommende filmen som er en remake av filmen fra 1987. Laurie vil spille den kjemperike og onde CEO`en av Ominicorp, selskapet som lagde RoboCop.

Svenske Joel Kinnaman fra The Killing har hovedrollen i den kommende filmen som RoboCop/Alex J. Murphy som blir hardt skadet, og omgjort til den første RoboCop av Ominicorp.

Joel Kinnaman has been signed to star in the titular role of  x0091 Robocop x0092  remake movie directed by Jose Padilha
Joel Kinnaman blir den nye RoboCop i den kommende filmen.

Tidligere har flere biroller også blitt castet for den kommende filmen. Gary Oldman fra blant annet Batman-filmene av Christopher Nolan vil spille rollen som vitenskapsmannen og skaperen av RoboCop som jobber for selskapet Ominicorp. Også Samuel L. Jackson vil ha en rolle i filmen som en mektig media-mogul.

samuel l jackson gary oldman robocop 2013
Samuel L. Jackson og Gary Oldman har biroller i RoboCop-filmen som kommer i 2013.

Etter de 3 filmene av RoboCop fulgte også en tv-serie som varte i 22-episoder i 1994 for kanadiske CTV, og en mini-serie i 2001 for kanadiske kanalen Space. Også to animerte tv-serier, og en rekke andre produkter som videospill og tegneserier ble til.

Prosjektet fra MGM blir en stor inngangsbillett for Kinnaman og flere av de involverte produsentene å gjøre det stort i det amerikanske filmmarkedet, om filmen blir noe form for suksess. Den kommende filmen blir regissert av brasilianske José Padilha som har gjort suksess med de to filmene i filmserien Elite Sqaud.

Den kommende filmen har en planlagt premiere på amerikanske kinoer 9. august 2013.

1 kommentar

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here