Har ‘Dallas’ den beste? Vi kårer tidenes beste TV-intro!

14

Man kan si mye om Dallas, men kulere intro er det knapt mulig å få. Vi undersøker: Er det den beste?

Du kan se en av variantene her:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ffo2Oqt8bIM[/youtube]

Det er også de som har laget alternative versjoner, i alt fra Battlestar Galactica-utgave til Star Trek:

Fengende musikk og en stilig (og den gang) nyskapende måte å introdusere karakterene på. Dallas-introen er bunnsolid og i mine øyne kanskje den beste av de alle. Har jeg rett?

 

Nominer – bli med i trekning av gavekort.

For å avgjøre dette tar vi en høytidelig konkurranse her på Serienytt. Nominer den serien du mener har den beste introduksjonen – vi kjører på med nomineringsrunde ut uke 27.

I uke 28 starter avstemning – hvor tre finalister velges ut for å avgjøre hva som virkelig er den beste introduksjonen til en TV-serie.

Nomineringen gjør du ved å foreslå i kommentarfeltet under, eller sende en e-post til kontakt@serienytt.no. Alle som nominerer blir med i trekning av et gavekort til en verdi av 500,- som kan brukes til å styrke din TV-seriesamling.

DEL
Forrige artikkelUSA Network plukker opp ‘Graceland’ til serie
Neste artikkelDette er ‘Dallas’
Han tilbragte flere år med en seriemorder uten å miste en dråpe blod, motstod fristelsene til mørkets krefter i en galakse langt langt unna og kan, om han vil, slakte drager i Westeros. Han vandret i universitetets korridorer, hvor han lærte om seriers dypeste hemmeligheter. Han har snakket med serieguder, lyttet til stjerner og skrevet tekster om magiske verdener som strømmer over i vår egen. Vidar er Serienytts grunnlegger og ansvarlige redaktør. Du har sikkert ikke hørt om han.